3 000 души получиха безплатно прах за пране от веригата магазини „Адела”, собственикът Николай Златарски от Дупница: В петък ще подаряваме парфюми и дезодоранти на „Адидас”

 

Близо 3 000 души получиха безплатно прах за пране от веригата магазини „Адела”. От подаръците се възползваха не само клиентите, закупили каквато и да било стока, но и хората, минали през магазините на бизнесмена Николай Златарски в Дупница, Кюстендил, Бобов дол и Пловдив.

„Посещението е доста масово. Продавачките едва смогват да раздадат пакетите с прах, при положение че и в двата магазина в Дупница работят по 10 продавачки. Искахме колкото може повече хора да получат от перилния препарат и се получи. Всичко това добре се отрази и на магазините, клиентите се увеличават. Ще има ефект и за производителите на прах за пране. На всеки 2 минути ние продавахме прах”, каза Златарски.

Собственикът на „Адела” не скри, че трудно убедил производителите на прахове да направят отстъпката. „Миналата година ги убедих и правихме такива подаръци за първи път. Сега също успях да ги убедя, макар и трудно. Обикновено това не се случва в малки градове като Дупница, но ние доказахме, че и тук има ефект, а не само в големите градове”, допълни Златарски. Той уточни, че добре работи с марката „Савекс”, както и с „Фикосота” и „Емека”.

Стана ясно още, че за клиентите на „Адела” предстоят нови дни за подаръци. Този път това ще са парфюми или дезодоранти с марката „Адидас”.

„На 1 септември (петък) ще подаряваме парфюм или дезодорант на всеки, който си е закупил някаква стока в нашите магазини. Акцията започва в 15 часа. В края на септември пак ще направим подаръци – прах за пране”, поясни Николай Златарски.

Както писахме, собственикът на магазините направи жеста към клиентите на „Адела” в Дупница, Кюстендил, Бобов дол и Пловдив по случай 12-ия рожден ден на веригата.