Резил! Ние си го избрахме! Общинският съветник от Сандански Кирил Ханджийски се изцепи: Когато ходя на тоалетна, си събувам гащите!

Кирил Ханджийски

Когато влизам в тоалетната, си събувам гащите, това заяви на редакционния телефон общинският съветник от Сандански Кирил Ханджийски. Изявлението си народният избраник направи по повод неявяването му на последната сесия, която се провали поради общ заговор между съветниците, целящ бойкотиране на конкурса за нов управител. Ханджийски беше засечен на работа в ресторанта си, който той стопанисва под наем в общинския парк. Екип на вестника го забеляза да се разхожда по къси гащи между клиентите си и разказа за поведението му в репортаж по темата. „Когато ходя на тоалетна, си събувам гащите, а в деня на общинската сесия бях по къси гащи, но преди това бях на събрание на учителите, аз от 3 години съм учител и имахме заседание в училището, после отидох и на сесия, но тя беше свършила и друг път, когато пишете за мен, че като ходя до тоалетна си събувам гащите”. Потресаващото в случая е, че Ханджийси е не само общински съветник, който движи съдбата на общината, но и учител, който възпитава децата на града. Той е избран от листата на БЗНС „Александър Стамболийски” заедно с Румен Пачов, Звезделин Гатев и Явор Аргиров.

Съветът ни е да си припомни приказката „Новите дрехи на царя”. Да не би да се окаже, че царят е гол.

„Колко лева плаща за стопанисване на златен общински имот? Морално и законно ли е съветник да има общинско заведение? Ако не беше общински съветник, щеше ли да стопанисва една от най-апетитните кръчми в града и чии интереси обслужва –собствените си, партийните, на избирателите, или на олигарсите?”, питат санданчани.