Кирил Ханджийски

Когато влизам в тоалетната, си събувам гащите, това заяви на редакционния телефон общинският съветник от Сандански Кирил Ханджийски. Изявлението си народният избраник направи по повод неявяването му на последната сесия, която се провали поради общ заговор между съветниците, целящ бойкотиране на конкурса за нов управител. Ханджийски беше засечен на работа в ресторанта си, който той стопанисва под наем в общинския парк. Екип на вестника го забеляза да се разхожда по къси гащи между клиентите си и разказа за поведението му в репортаж по темата. „Когато ходя на тоалетна, си събувам гащите, а в деня на общинската сесия бях по къси гащи, но преди това бях на събрание на учителите, аз от 3 години съм учител и имахме заседание в училището, после отидох и на сесия, но тя беше свършила и друг път, когато пишете за мен, че като ходя до тоалетна си събувам гащите”. Потресаващото в случая е, че Ханджийси е не само общински съветник, който движи съдбата на общината, но и учител, който възпитава децата на града. Той е избран от листата на БЗНС „Александър Стамболийски” заедно с Румен Пачов, Звезделин Гатев и Явор Аргиров.

Съветът ни е да си припомни приказката „Новите дрехи на царя”. Да не би да се окаже, че царят е гол.

„Колко лева плаща за стопанисване на златен общински имот? Морално и законно ли е съветник да има общинско заведение? Ако не беше общински съветник, щеше ли да стопанисва една от най-апетитните кръчми в града и чии интереси обслужва –собствените си, партийните, на избирателите, или на олигарсите?”, питат санданчани.

 

 

8 КОМЕНТАРИ

 1. Много сте смотани!!!Лично познавам човека и шапка му свалям за всичко което прави.Ставате смешни и само се излагате,РЕЗИЛА Е ЗА ВАША СМЕТКА!

 2. Познавам човека и знам какво е постигнал с много работа. Това е някаква тъпа интрига на някакъва тъпа жълта медия

 3. Кирил Ханджийски е страхотен човек , който направи много за развитието на спорта в Сандански. Такива като вас говорещи лъжи продажни колелета съсипват тази държава.

 4. Незабравяите каква мизерна каравана имаше на мястото на заведениетои каква дупка беше там,и в каква приказка се превърна.
  Всичко това ми прилича на завист, че някой има малко повече акъл от мен, че е малко по- креативен и разбира се че ще има успех, затова дай да хвърляме кал по него, да учерним името му.
  На кого му пука как човека ходи до тоалетната.
  Май само на злобарите и на пълните неудачници невиждащи по- далеч от носа си.
  А какво направиха предишните общински съветници освен да крадат и да се облагодетелстват за наша сметка.

 5. Вие интриганчета,тъпи,прости,жалки,лакейчета и прочие. Това момче направи от една каравана квалитетно обществено заведение,учи децата на дисциплина,да бъдат мъже достойни Българи а момичетата да се съревновават с момчетата,да се пазят от такива малодушни и страхливи смени.И пак за вас интриганчета,няма да го разберете само пуснете на вашите деца филма Петко войвода където турчина предава печатите и германците на Петко,дано те да разберат за ценностите на воеводите!

 6. Кирил Ханджийски е трудолюбив, честен човек, който винаги ще помогне дори и да не е в негова изгода. Стига с тази злоба.

Comments are closed.