Пътният полицай Ивайло Паунов от Дупница спаси 6-годишно момиче от куче. Паунов се притече на помощ на детето на улицата, на която живее, тъй като съседи забравили отворена вратата и животното излязло навън. Кучето забило зъби в минаващото дете и го нахапало. Полицай Паунов моментално се хвърлил да спасява детето и успял да грабне кучето и да го отнесе в двора на стопаните му. От инцидента с нахапана ръка е и полицай Паунов.

4 КОМЕНТАРИ

  1. Будущей маме важно понимать, что выбор больницы следует затевать с вопроса о плановой мойке. А цикл анализов для беременных осуществляют безвозмездно при предоставлении направления от врача. Полезная и актуальная информация позволит сэкономить на обследовании и родах.

    Не ждите, что в женской консультации все сообщат. Удивите доктора вопросом о потенциале вашего районного перинатального центра. Эффективная беременность и роды – заслуга будущей мамы, которая понимает собственные права.
    хилькевич беременна

  2. Не се знае дали детето не е дразнило кучето …… Понеже при нас има кучета и децата ги дразнят ,а ако ги ухапят кучетата виновни не не са виновни

  3. ХЕЙ “ГОШ”, АРЕ СТИГА МАЛОУМЩИНИ И ЖИВОТНОЗАЩИТАВАЩИ ТЕЗИ БРАТЛЕ…. СТИГА СИ ЗАТВАРАХМЕ ОЧИТЕ И СЛАГАХМЕ КАРУЦАТА ПРЕД КОНЯ,,,, Т.Е. – КУЧЕТО ПРЕД ЖИВОТА НА БЕЗЗАЩИТНОТО ДЕТЕНЦЕ. АЗ СЪЩО МНОООГО ОБИЧАМ КУЧЕТА, ЗАНИМАВАЛ СЪМ СЕ НАД 20 Г.,НО ТАКА СВОБОДНО БЕЗПРИЗОРНО И БЕЗСТОПАНСТВЕНО КУЧЕ, БЕЗ НАМОРНИК, ПОВОД И ВОДАЧ НЯМА МЯСТО НА УЛИЦАТА, КАМО-ЛИ ОКОЛО ДЕЧИЦА. МОГА РОМАН ДА НАПИША ПО ВЪПРОСА…. АЗ СЪЩО СЪМ СПАСЯВАЛ МАЛКО МОМИЧЕНЦЕ ОТ ЗДРАВА СТАРОНЕМСКА ОВЧАРКА И ЗНАМ КАКЪВ Е УЖАСА ЗА ДЕТЕНЦЕТО…. ТРЯБВАЛО Е ПОЛИЦАЯ ВЕДНАГА ДА ГРЪМНЕ ТОВА КУЧЕ И ЗАКОНА ДА ГО ОНЕВИНИ ЗА НАЗИДАНИЕ НА СОБСТВЕНИЦИ НА КУЧЕНА И РАЗНИ ОРГАНИЗАЦИЙКИ…. БРАВО НА ПОЛИЦАЯ! ТРЯБВА ДА СЕ НАГРАДИ ЗА ХРАБРОСТ……

Comments are closed.