Александра Богданска от Благоевград размаха годежен пръстен, и гаджето на Тото от „СкандаУ” – перничанката Яна, с диамант

 

Благоевградската моделка Александра Богданска, която сега живее в къщата на „ВИП Брадър” заедно с бившия си любим Даниел Петканов, показа снимка в профила си във фейсбук, на която блести с бижу на безименния си пръст.

Това предизвика десетки коментари дали Александра е сгодена и кой е тайнственият мъж, завладял сърцето й. Снимката всъщност е от бекстейджа на специално заснета фотосесия за актуалния каталог на известна бижутерийна марка.

В същото време в Къщата на риалити шоуто Александра демонстрира близост с Йонислав Йотов-Тото от „СкандаУ”. Йонислав Йотов не отговори директно на въпроса на Алекс има ли си гадже. А смотолеви нещо под носа си. Според информациите Тото си и има гадже и двамата живеят заедно от няколко години. Става дума за хубавата перничанка Яна – мацка със сини очи и светлокестенява коса, чиито снимки с него заливат профилите им в мрежата. На един от фотосите Яна съвсем директно показва и пръстен с диамант, който твърде много прилича на годежен. На следваща от снимките пък виждаме как тя и Тото се нанасят в общото си жилище преди около три години.