Иван Златински: Ако футболистите дадат в Пазарджик всичко от себе си, може да се завърнем поне с точка от този двубой

 

Старши треньорът на ОФК „Беласица” (Петрич) Иван Златински сподели, че има информация за играта на отбора на „Хебър” (Пазарджик), който игра в изминалата сряда в съседния град Сандански срещу „Вихрен”. „Негостоприемен терен. Отборът на „Хебър” претърпя първа загуба срещу „Вихрен” и  при всички случаи ще търси победата срещу нас, за да съхрани надеждите си за атакуване на първото място в таблицата. Със сигурност от групата отпада Аспарух Шамкалов заради разтежение на бедрото на левия крак. Благовест Таушанов ще попадне в групата и ще преценя в кой момент да вземе участие в двубоя. Не се появява на тренировки по неизвестни причини халфът Симеон Бояджиев, който беше твърд титуляр, но бе сменен в мача срещу „Балкан” (Ботевград) заради неизпълнени треньорски указания. Независимо от всичко ако наличните футболисти, с които разполагаме, дадат всичко от себе си, може да изненадат единия от силните отбори в групата – този на „Хебър” и да се завърнем поне с точка от този двубой”, сподели Иван Златински – старши треньор на „Беласица”.

Отборът на „Хебър” (Пазарджик) няма да може да разчита срещу „Беласица” на контузените Константин Атанасов и Цветелин Тонев. Контузеният защитник Васил Геров в мача срещу „Вихрен” ще вземе участие в този мач, защото раната в главата му вече е излекувана и ще може да бъде на разположение на наставника си Танчо Калпаков.

„Друга алтернатива пред нас освен да победим няма, ако искаме да съхраним надеждите си за челното място в групата”, заяви Танчо Калпаков.