Христина Шопова и Мелания Тръмп

 

 

Зам.-кметът на Благоевград Христина Шопова е едно към едно с първата дама на Америка Мелания Тръмп.

Мелания и Христина Шопова са като близначки.

В общинската администарция, а и в цял Благоевград са убедени, че между двете дами  има уникална прилика. Близки и познати почти всеки ден казват на Христина Шопова, че е благоевградската Мелания.

Мелания в синьо
Шопова в синьо

С естествената си красота и вродена елегантност тя дори надминава словенския модел. В същото време десетки жени искат да приличат и подражават на мисис Тръмп. Американката Клаудия Сиера е пръснала 50 000 долара за различни интервенции, за да стане копие на Мелания, защото за нея тя е: „силна, вдъхновяваща и изтънчена жена”…

Удивителната прилика

Зам.-кметът Шопова, която е представител на зодия Дева и наскоро празнува рожден ден, е известна в Пиринско със своя безупречен стил. Тоалетите й винаги са подбрани прецизно, а визията и стайлингът й винаги са на ниво. Мелания, която е омъжена за бизнесмена и американски президент Доналд Тръмп, също държи да изглежда безукорно, особено когато целият свят е вперен в нея.

6 КОМЕНТАРИ

  1. Хей,Вяра Нюз! Ама тук място за сравнение Няма! Мелания е 1.80 /58кг. и размери 90/60/90 ,красива ,стилна и представителна.С достойнство и класа представлява Тръмп. ШОПОВА и 1.60/55кг 70/60/101,зъбла,агресивна и лицемерна.С гъза си под наем стигна до мястото,което заема.г-н Шопов и Камбитов с достойнство си носят рогата,а тя стилно им бърше прахта от очите…..

  2. НЯКОЙ СЕ Е НАПУШИЛ ? НАПРАВО СТАТИЯТА Е СМЕШНА ,А СНИМКИТЕ ПОСАЗВАТ ГОЛЯМАТА РАЗЛИКА.

  3. Добро утро,Вяра!Благодаря ви за забавната статия,която ме ободри тази дъждовна утрин!

  4. Каде видяхте приликата,че не разбрах!!!Сини очи и кафяви,едър бюст и пъпки на ребра,дълги крака и къси+криви,1.80 височина и 1.50,правоъгълно лице и квадратно и т.н. и т.н. Не бях чел по-тъпа статия с толкова грозни снимки,от който ме достраша.

Comments are closed.