Живеещи в 4 санирани блока на среща с кмета д-р Вяра Церовска: Щастливи сме, че живеем в красиви домове

 

Догодина в кв. „Иван Пашов” ще изградим и нова детска площадка за малките перничани, обеща градоначалникът

 

„Щастливи сме, че нашите жилища станаха толкова красиви. Изцяло се промениха и сега кварталът ни грее. Вече зимата ще бъде по-топла за нас, защото навсякъде има изолация”, споделиха жителите на четири блока в пернишкия квартал „Иван Пашов“, които бяха санирани по Националната програма за енергийна ефективност и бяха официално открити.

С хляб и мед започна тържеството в кв. „Иван Пашов”

На тържеството в навечерието на Деня на града присъстваха кметът Вяра Церовска, зам.-кметът Владислав Караилиев и секретарят на общината Радослава Манова, представителите на фирмите изпълнители и граждани.

„Благодаря на фирмите, които направиха възможно завършването на тези блокове . Благодаря на хората, които се довериха, че това е възможно да се случи в Перник, за да бъде градът ни по-нов, по-различен и по-красив. Да имаме този резултат, който имаме днес“, сподели кметът Вяра Церовска и допълни, че се надява да бъде в полза на всички граждани.

„Догодина в този квартал ще изградим и нова детска площадка за малките перничани. Много неща се случиха и още много ще реализираме, знам, че заедно ще успеем да променим нашия Перник“, посочи още кметът.

В момента предстои финализирането на още пет блока в квартала, което изцяло ще го промени. За първи път се инвестира толкова голяма сума пари за подобряване на жилищната инфраструктура в кв. „Иван Пашов“.