Депутатът Иван Ибришомов взе умовете с червена вратовръзка на празника на Дупница, аристократична кърпичка надничаше от джоба на сакото на зам.-кмета Крум Милев

Депутатът Иван Ибришимов и лидерът на БСП Станислав Павлов вдигнаха наздравица за просперитета на Дупница.

 

Със снежнобяла рокля, гарнирана с дантела, почетният гражданин на Дупница Зоя Паунова даде урок по елегантност, Виолета Инкьова забоде сребърна брошка, Дилиана Диканска с шикозна фризура

Море от стил и елегантност заля залата на Общинския съвет в Дупница за празника на града.

Ивайло Попов (на втората банка вляво)
Дилиана Диканка и Виолета Инкьова

За тържествената сесия почти всички общински съветници дойдоха с модерни вратовръзки. Изключително елегантен, без да се набива на очи, беше депутатът от БСП Иван Ибришимов, който за празника заложи на червена вратовръзка в пълен унисон с политическите му пристрастия. В синхрон беше и лидерът на БСП в Кюстендил Станислав Павлов с вратовръзката си в цвят бордо. Затова път костюмът му беше тъмносин. Костюмът на Ибришимов беше тъмен. Двамата вдигнаха наздравица за просперитета на Дупница на импровизирания коктейл във фоайето на общината след заседанието.

Зоя Паунова
Екскметът Пламен Соколов

Сексапил пръскаше и най-високият общински съветник в залата – съпартиецът им Ивайло Попов. Високият Попов беше заложил на дискретни тонове.

Що се отнася до сексапил обаче, №1 винаги е ГЕРБ съветничката Дилиана Диканска. Фризьор беше подредил красиво косата й, масурите подскачаха при всяко нейно движение. Тя беше заложила на рокля в класическите бяло и черно. Красива сребърна брошка блестеше върху ревера на общинската съветничка Виолета Инкьова.

Зам.-кметовете Крум Милев и Олга Китанова
Георги Пехливански с внучката си Никол

Много стилна беше и новата почетна гражданка на Дупница Зоя Паунова. На сесията тя беше със снежнобяла рокля, гарнирана с дантела над коленете и около деколтето.

За празника екскметът Пламен Соколов зачеркна своя небрежен стил и за изненада на всички дойде с костюм и с вратовръзка.

Много свеж в облеклото беше зам.-кметът по социалните дейности Крум Милев. Той се появи в бяла риза на тъмносини капчици и тъмносиньо сако на тънко червено райе. От джобчето му се подаваше червена кърпичка. До него като истинска баровка беше зам.-кметът Олга Китанова. Тя се появи в скъпа блуза в цвят шампанско, с ефектно деколте, украсено с перли.

Съветникът от БСП Георги Пехливански пък се похвали на сесията с красивата си внучка Никол. „За мен най-важното е децата ни да останат в Дупница”, каза той.

Председателят на ОбС Емил Гущеров беше обут в страхотни обувки. Обувките са в основата на неговия гардероб.

Кметът Методи Чимев не отстъпваше по елегантност. Той се появи в тъмносин костюм и красива синя вратовръзка.