„Стил”-на Коледа в Дупница! Бизнесменът Бицов заля магазина си с хитови ранички, модни чанти и страхотни ботуши

Крум Бицов

 

Уникална колекция грее на витрината на „Стил” – най-хубавия магазин за чанти и обувки в центъра на Дупница. Хитът на сезона – раничките, се предлагат във всякакви размери, разцветки и модели.

Повечето са богато гарнирани с пайети, а цените са изключително достъпни. Най-скъпата и голяма е 32 лв. Най- малката е 20 лв. Магазинът прелива от разнообразие и на интересни модели чанти, собствено производство. Собствениците на магазина семейство Бицови управляват затворено производство – те рисуват голяма част от моделите, които се произвеждат в собствения им цех и се предлагат във фирмения магазин на ул. „Св. Иван Рилски”.

За първи път има и чанти с две лица. Цените им варират от 20 до 31 лв., срещу които обаче се оказва, че си купувате две. В повечето модели има добавен несесер – умалено копие на чантата.

Освен с добри цени чантите се славят и с отличното си качество.

„Товаря я с какво ли не, по тежестта усещам, че прекалявам, но чантата издържа”, споделят клиенти.

За маниаците на обувките пък има куп модели зимни ботуши.

„Ботушите от естествена кожа са страхотни. В последните години си пазарувам само от магазин „Стил”. Обувките са от естествена кожа, топлят, не пропускат, със страхотно стабилна подметка са, която не поддава на сняг и студ. На токче са, но са страшно удобни и спокойно си ходя с тях”, похвали се Ники Спасова.

Художничката дизайнерка Йоанна Бицова с баба си Венета, Силвия, Красимира, Валя от магазин „Стил” и Пенка

 

Експерти съветват, че чантите са отлична идея и удар в десетката при избора на коледен подарък. Винаги са на мода и са любим аксесоар на всяка дама. Ако бюджетът ви е по-голям или пък дамата ви е на сърце, задължително огледайте и ботушите.