Съчки събирам: Директорът на ЮЗДП – Благоевград Д. Дамянов прекрати договора на шефа на ДГС „Земен” П. Мишев

Дамян Дамянов

 

От три месеца хората в района чакат да получат вече платените си дърва, от ЮЗДП обещаха да подсигури топлото до 20 декември

Директорът на ЮЗДП – Благоевград резна квитанцията на шефа на ДГС „Земен” инж. Пламен Мишев. Със заповед на Дамянов от петък договорът за управление на директора на „ДГС Земен” Мишев е прекратен.

До това решение се стигна заради лоша организация и пропуски при осигуряването на дърва за огрев за населението в района на дейност на териториалното поделение на ЮЗДП.”, обосновават от ЮЗДП рокадата.

В официалното прессъобщение от ЮЗДП е посочено, че при извършената проверка е установено, че жители на населени места са заплатили заявените от тях количества дърва, които в продължение на близо три месеца не са доставени от горското стопанство.

„Югозападното държавно предприятие пое ангажимент до 20 декември всички заплатени дърва за огрев да бъдат осигурени на домакинствата в района на „ДГС Земен”. За целта е създадена организация добивът да бъде извършен със собствени работници”, уверяват още от ЮЗДП.