Зам.-кметът на Дупница Крум Милев лапа туршия на купона на ГЕРБ в Паничище

. Зам.-кметът Крум Милев в центъра на купона

 

  • Нежното трио Десислава Стойнева, Лора Василева и жената паяк Радостина Велинова украси купона
  • Герберите останаха разочаровани от менюто, дамите се простудиха от клинча в ресторанта на ГЕРБ съветника от Сапарева баня Н. Мертакчийски

На чист въздух високо в планината в Паничище армията на ГЕРБ – Дупница и Сапарева баня се весели заедно за изпроводяк на 2017 година. Купонът протече в тесен партиен кръг. Над 150 членове на ГЕРБ вдигаха наздравици за успешна нова година.

Десислава Стойнева, Лора Василева и Радостина Велинова
Цветанка Вуковска с приятелки

Украшение на купона с чар и усмивки бяха нежното трио в състав юристката на община Дупница Десислава Стойнева, лидерката на младежката организация Лора Василева и жената паяк Радостина Велинова – управител на „Паркинги и гаражи”.

Най-стилна беше управителката на ГУМ – Дупница, Цветанка Вуковска. „Тя е голяма купонджийка. Когато работи, работи, когато се весили, пръска добро настроение към всички”, бяха коментарите на купона.

 Крум Милев призна, че е качил само 5 кг

Вуковска разпространи новината, че подрежда страхотен коледен базар в ГУМ на изключително ниски цени. На базара може да завидят всички големи търговски вериги и молове в радиус от 200 км. Базарът стартира следващата седмица.

Н. Мертакчийски

От всички мъже на веселбата най-ухажван беше зам.- кметът на Дупница Крум Милев. „Той е душата на всяка компания. Знае не само много вицове и песни и може да развесели и най-големия киселяк”, похвалиха го съпартийци.

Дамите отбелязаха, че Милев, който отслабна драстично, сваляйки цели 30 кг, в последно време е качил някое и друго килце.

„Много моля, само 5 кг”, уточни весело Крум Милев, който прекара цяла вечер само на туршия. И останалите купонджии също не си тръгнаха много сити от веселбата, тъй като не останаха очаровани от менюто в ресторанта на общинския съветник от ГЕРБ – Сапарева баня, Николай Мертакчийски.

„Дано за следващите купони се постараят повече, че да останат по-доволни хората. Да не говорим, че дамите зъзнаха цяла вечер в леките си тоалети. Не можахме и да потанцуваме, за да се стоплим, защото оркестърът не беше много вдъхновяващ”, оплакаха се герберки.