ГЕРБ-Бобошево, начело с Г. Виделова, най-веселата компания на партийния купон, кметът на Дупница Чимев единствен се престраши да тропне хоро с дамите

 

 

Лидерката на ГЕРБ-Бобошево Гергана Виделова избра най- уютното сепаре за партийния купон, събрал на едно място структурите от целия регион.

„С най-верните ми приятели организационният секретар на ЖГЕРБ – Бобошево Валентина Николова, Венелин Костадинов и дамите Спаска Везенкова, Лидия, Анелия Земеделска се забавляваме чудесно”, каза Виделова.

Специално за първите гербери в Бобошевска община, както и за съпартийците им от Бобов дол, начело с Росица Борисова, валяха поздрави с песни от двамата депутати Ивайло Константинов и Кирил Калфин. Кирил Калфин се похвали пред партийните си другари колко много е работил за хората и заедно с Константинов изпълняват обещанията си стъпка по стъпка. Той обаче пръв се предаде и напусна купона рано-рано.

На масата на ГЕРБ-Дупница бяха кметът Методи Чимев, ОбС шефът Емил Гущеров, кметът на Сапарева баня Калин Гелев, зам. областният управител Радослава Чеканска. ОбС шефката на Бобошево Десислава Стоянова седна при бобовдолци.

Всички дами играха хора, кавалерства им единствено кметът на Дупница Методи Чимев, който се включи в няколко танца.

Като най-веселата дама на купона се открои Румяна Тончева. Почти на всяка маса имаше по един-двама трезвеници, натоварени със задачата да приберат всички по домовете. Те геройски издържаха цялата вечер само на вода и безалкохолно.