Танцьорите на Влади Евтимов изнесоха коледен концерт в Дупница, бизнесменът Н. Златарски, Анна Попова, актьорът Ж. Костадинов… взривиха залата от овации

Влади подари цветята си на колежките учителки Мария Гигова и Десислава Панайотова

Хореографът изненада с букети учителките Мария Гигова и Десислава Панайотова, Асенка и Алекси дойдоха специално от кочериновското село Боровец, за да гледат внучката си

Танцьорите на хореографа Влади Евтимов разлюля Дупница с грандиозен коледен концерт.

Хореографът Влади Евтимов с първите си братовчеди – танцьори в школата, Александра и Здравко
Васил с братовчедка си Галя Галева

В коледния спектакъл участваха и ученици от 4-ти, 6-и,7-и клас на ОУ ”Христаки Павлович”, които пяха и танцуваха на сцената, просълзявайки дядовците и бабите си. Ръководителят на танцовата школа Влади Евтимов е преподавател по пеене и музика в училището и запали сърцата на своите ученици за българските народни песни и танци.

Бизнесменът Николай Златарски гледа концерта със съпругата си Шери и дъщерите им

„В концерта участва почти целият хор на училището. Има много добри певци сред тях.

Дамите от улица „Пионерска” щастливи на концерта
Джерманката Вили със съпруга си на концерта
Малките танцуващи звезди на сцената

Децата обичат фолклора и това много се харесва от родителите и близките им. Доволен съм от учениците. Аплодисментите на публиката им вдъхнаха кураж и самочувствие, почувстваха се известни и обичани звезди”, сподели хореографът. Танцьорите от школата спечелиха много награди през годината от участието си в различни фестивали.

Актьорът Жоро Костадинов не успя да мигне през целия концерт
Асенка и Алекси дойдоха от село Боровец да гледат внучката си танцьорка
Анна Попова бе на концерта с половинката си Краси

Сред многобройната публика в театъра на салона концерта изгледа с много настроение с красивата си съпруга на бизнесмена Николай Златарски – Шери, заедно с двете си дъщери. Изпълненията аплодира и собственичката на езерото в Самораново Анна Попова с половинката си Краси. Дамите от ул. „Пионерска” предпочетоха вкупом да дойдат на концерт и да приповдигнат коледното си настроение. От кочериновското село Боровец дойдоха Асенка и съпругът й Алекси, за да гледат внучката си.

 

Васил Кисьов чакаше изпълнението на малката си братовчедка Галя Галенова. В публиката 2-годишната Никол танцува през целия концерт в скута на майка си Северина. Актьорът и общественик Жоро Костадинов заяви: „Целия концерт гледах с широко отворени очи, дори не успях да мигна”.

След концерта хореографът и изпълнителите едва смогнаха да приемат поздравленията на феновете си след концерта. Първите братовчеди на Влади, Александра и Здравко също са успешни танцьори в школата. Евтимов подари букети на своите колежки, учителки от ОУ „Христаки Павлович” – Мария Гигова и Десислава Панайотова.