ЩАСТЛИВА ВЕСТ! Сестрата на убитите босове на ВИС Васил и Георги Илиеви роди близначки! Мариана сияе от щастие, децата й прибират част от богатството на братята

Сестрата на убитите босове на ВИС Васил и Георги Илиеви – Мариана, стана майка на близначки преди броени дни, пише столичен всекидненвик.

Имената които родителите са избрали за момичетата са Ема и Александра. Едната е кръстена на баща си Емил, а другата на дядо си Александър. Мариана и мъжът й имат и голям син, който е кръстен на своя легендарен чичо – Георги.

Щастливата майка съобщи новината като качи снимка на двете близначки с батко им. Новината взриви мрежата и много хора бяха изненадани, че Мариана е станала майка. Малката сестра на разстреляните босове Георги и Васил Илиеви ревностно е пазила в тайна своята бременност.

Най-щастлива от новината била иначе суровата баба Венка – майка на Жоро и Васил., Тя не можела да си намери място от радост в родния Кюстендил и вече седмица черпела съседи и приятели за здравето на внучките.

Новородените близначки ще наследят голяма част от огромното богатство на Васил и Жоро Илиеви, твърдят запознати. Това става възможно, след като наскоро вдовицата на Георги Илиев – Мая, реши да подели наследството, което получи след разстрела на босовете на ВИС. След убийството на Георги Илиев през 2005 г. целият легален бизнес премина в ръцете на Мая Илиева. Малката сестра Мариана Илиева трябваше да се задоволи само с плажния бар в Приморско, който двамата братя й бяха осигурили приживе.