Отборът на „Марек“ започва подготовката си в понеделник на „Бончук“

 

Отборът на „Марек“ се събира за първа тренировка тази година на 8 януари (понеделник). Треньорите Цветан Видински и Светльо Георгиев са насрочили заниманието от 11,00 часа на стадион „Бончук“. На последното си за миналата година заседание Зоналният съвет на БФС – София утвърди датите за старт и край на пролетния полусезон на първенството в Югозападната трета лига. Шампионатът ще започне на 24 февруари, събота, като по програма „Марек“ гостува на „Пирин“ (Рз).

По време на втория дял от шампионата ще се изиграят и два междинни кръга. Мачовете от тях ще се проведат на 4 април и 16 май. На първата дата „Марек“ е гост на ЦСКА 1948, а на втората – има визита на „Балкан“ в Ботевград. Първенството на Югозападната трета лига трябва да финишира на 2 юни.

Изпълнителният директор на „Марек“ Янек Кючуков заяви, че е готов и графикът за тренировките през зимата на отборите от школата на клуба. Юношите до 19 години под ръководството на Цветан Видински се събират на 8 януари (понеделник) от 15,00 часа на стадион „Бончук“, а юношите до 17 години с треньор Анжело Кючуков започват на 15-и от 16,00 часа на ст. „Бончук“.

Юношите до 15 години ще направят първа тренировка на 15-и от 15,00 часа на помощното игрище на ст. „Бончук“.