Светлинно шоу посреща стотици купонджии в новата луксозна дискотека “Айсберг“ на Боровец, DJ Джунджи и Тони наелектризират с най-яките хитове, шоуто е гарантирано

Марио Китич и Бобан Здравкович предизвикаха истински фурор, посетителите се наслаждават на 360 градуса бар, модерни сепарета и танцьори

Екип професионални охранители, сред които и Григо Стоилов, се грижат за сигурността

Уникално светлинно шоу посреща гостите на хитовия нощен клуб „Айсберг” в курорта Боровец. Стотици фенове в приповдигнато настроение се забавляваха в новата луксозна дискотека “Айсберг“.

Зад пулта на култовото парти бе DJ George, той прикова всички погледи в себе си и създаде неповторима атмосфера в клуба.  Невероятният DJ Джунджи замести Georgе и не остана по-назад от него, показа таланта и умението да подбира правилно всеки един хит.

„Той е диджей над 10 години и си струва да присъствате на негово парти, той е от малкото диджеи, които усещат музиката”, споделиха феновете му. Към края на вечерта купонджиите бяха изненадани от  DJ Тони, който впечатли меломаните с мегаяките парчета, които бе подбрал за сутринта. На традиционния Black Friday, организиран от управителя на клуба, звучаха най-яките хип-хоп и R’n’B песни, благодарение на които всички в заведението се забавляваха и танцуваха в ритъм. Всички гости си направиха страхотно шоу в обновената дискотека “Айсберг” в Боровец.

С това купоните в клуба не свършват. Всяка нощ там се превръща в невероятен спомен. Миналата събота пя братът на Миле Китич – Марио Китич. Тази събота фурор пожъна Бобан Здравкович.

С тематична обстановка, ефектен грим и облекла, тематична музика от DJ, професионална техника и отбрани питиета посрещат клиентите си организаторите на партитата, а всички гости ще могат да се потопят още по-дълбоко в стила на вечерта, като си направят абсолютно шоу.

„Целият екип на клуба обича работата си и са абсолютни професионалисти. Клуб „Айсберг” е най-горещото място на света –изживяването е несравнимо с нищо друго. Страхотно място за купон, най-яката музика и прекрасен персонал. Най-добрият топ нощен клуб за мен в к.к. Боровец“, споделиха от компанията на Иван Сестримски, посетители дискотеката.

„Добре дошли в най-популярната дискотека в курорта Боровец! Дискотека Iceberg е част от четиризвездния апартхотел “Айсберг” и предлага завладяващи преживявания през целия зимен сезон. Елате и се насладете на щури партита през седмицата и гост-звезди от България и чужбина през уикенда”, заяви и управителят.

И не на последно място за вашата сигурност се грижат охранители с много голям опит и професионализъм, като един от тях е Григо Стоилов.

„Комбинирайте вашата зимна ваканция с парти в дискотека „Айсберг” – Боровец. Перфектно изпълнение, модерна обстановка, 360 градуса бар, луксозни сепарета, професионален DJ, танцьори и изпълнители са една малка част от екстрите в клуба, заповядайте и се забавлявайте, за нас е чест”, споделиха за „Вяра“ от персонала на луксозната дискотека.