157 724 лв. без ДДС за гориво отдели община Сапарева баня за 3 г., търси бензиностанция на територията на курорта

Калин Гелев

 

Община Бобов дол дава 125 000 лв. без ДДС за топлото на детските градини и сградата на общинската администрация, ще се греят със 76 000 л газьол

157 724,91 лв. без ДДС ще брои община Сапарева баня за гориво за служебните коли. Екипът на кмета на курортната община Калин Гелев е обявил обществена поръчка за доставката на безоловен бензин А-95Н, дизелово гориво и газ пропан-бутан. По план общинарите ще могат да зареждат служебните автомобили и чрез системата за безналично плащане с карти.

Елза Величкова

Горивото ще трябва да стигне за 3 години, договорът с фирмата изпълнител ще бъде сключен със срок от 36 месеца. От община Сапарева баня изрично посочват в критериите за подбор на фирмите, че желаещите да пълнят резервоарите на служебните коли ще трябва да имат поне една бензиностанция, разположена на територията на курорта. Също така обектът трябва да може да отговори и на нуждата от зареждане чрез системата за безналично плащане.

Община Бобов дол пък купува 76 000 л газьол за отопление на детските градини и сградата на общинска администрация. Горивото ще трябва да стигне за срок от една година. Топлото ще струва на миньорската община 125 000 лв. без ДДС.