Новата депутатка Радослава Чеканска черпи с домашни баници и вино в офиса на ГЕРБ-Дупница, кметът Чимев и Крум Милев: Пожелахме й да привлече нови инвеститори

Новата депутатка от парламентарната група на ГЕРБ Радослава Чеканска с ексдепутатите Ивайло Константинов и инж. Емил Гущеров 

 

Със стилно парти новата депутатка Радослава Чеканска почерпи в офиса на ГЕРБ в Дупница. С вкусни домашни баници, сладкиши, бяло и червено вино Чеканска почерпи колегите си в партийния офис.

Методи Чимев

Депутатката, която се закле преди дни в парламента, благодари за оказаното й доверие и за голямата лична подкрепа на ексдепутата Ивайло Константинов. Тя зае неговото място в Народното събрание, след като той се отказа по лични причини.

Крум Милев

Поздравления и парламентарни успехи пожелаха на Чеканска  областният управител Виктор Янев и заместникът Райчо Цветин, които трудно се разделиха с единствената дама в екипа си.  Кметът на Дупница инж. Методи Чимев и зам.-кметът Крум Милев пожелаха на Чеканска да доведе много нови инвеститори в Дупница. Колежки учителки на Чеканска, която преподава по математика, са първите записани за предстоящата й приемна в Дупница.