Фотографката Мая захвърли фотоапарата, отвори магазин за електрочасти, топ ченгето от Дупница Славчо Мутафчийски я пази по цял ден

Мая и Росен

Мутафчийски нашумя по време на процеса срещу Братя Галеви

 

Новата любов на топ ченгето от Криминална полиция в Дупница Славчо Мутафчийски – Мая, отвори магазин за електрочасти и посуда. Доскорошният фотограф по сватби стана бизнес дама и остави фотоапарата на бившия си съпруг Росен Чучуков.

По време на едно от заседанията Мутафчийски защити Галеви, като заяви, че те са почтени хора.

Явно новият й любим Славчо Мутафчийски е решил, че двамата не могат да се препитават само с неговата заплата от полицията. Затова са завъртели бизнес, който да им носи допълнителни пари. Бизнесът им се развива доста добре и въпреки кризата не липсват клиенти. Така Мая загърби кариерата си като фотограф и по цял ден стои зад щанда, а компания й прави Мутафчийски.

Мутафчийски нашумя по време на процеса срещу Братя Галеви, когато заемаше длъжност шеф на Икономическа полиция. По време на едно от заседанията той защити Галеви, като заяви, че те са почтени хора и никога не се е налагало да прави разследване срещу тях и те не са разследвани. След това седна до Пламен Гелев с думите „добре ли се изказах?”