Майката на застреляния Неделчо Юнаков: Кети е виновна за всичко, не си сяда на задника

 

Родителите на Неделчо Юнаков, който беше убит заедно с цялото си семейство от престъпника Росен Ангелов-Горския, винят за случилото се снаха си Кети.

„Тя е виновна за всичко, не си сяда на задника, ами изневеряваше с този психопат! Заради нея ги избиха до крак”, не можела да преживее случилото се майката на Неделчо – Петрана, дъщеря на Борис и Ценка Щереви от Сапарева баня.

Всички 6 жертви на Горския вече са погребани, а съпрузите Кети и Неделчо са били положени в отделни погребения именно заради родителите на Неделчо. Влюбените тийнейджъри Нанси и Боби също бяха разделени след смъртта си. Майката и бабата на 18-годишния младеж Стефана и Корнелия настоявали той да бъде положен до неговата любима Нанси, но желанието им не се изпълнило. Боби е единствената жертва на Горския, който бе изпратен в отворен ковчег.

Неделчо е роден в Дупница, но живеел от дълги години в столицата. В Сапарева баня коментират, че се занимавал с търговия на коли, държал и автокъща. След смъртта на баба си и дядо си той продал семейната къща в Сапарева баня.

Според хората Неделчо е завършил СПТУ по туризъм и лека промишленост в Сапарева баня. Той имал брат и сестра, а бащата Георги починал.

Припомняме, навръх Нова година Горския нахлу в дома на семейството в Нови Искър и застреля всички. По-късно той сложи сам край на живота си.