Треньорът на „Ботев” (Ихтиман) Свиленов: Кметът на Симитли Апостолов даже не беше на мача, как може да е нападнал Елезов

“Случка няма, има клевета, предприел съм необходимите мерки и съм сезирал когото трябва. Този не го познавам, нямам фейсбук, но мои близки от известно време ми казват, че пише някакви неща срещу мен там. Не знам каква е причината”, коментира кметът на община Симитли Апостол Апостолов скандала с бившия рефер, сега административен директор на ОФК „Пирин”, Велислав Елезов, който твърди, че е нападнат от кмета с ритник в гърба, за което имал и медицинско.

Апостолов обаче твърди, че е бил в София в деня, когато Елезов твърди, че е нападнат.

Треньорът на „Ботев” (Ихтиман) Валери Свиленов също защити кмета на община Симитли.

“Искам да изкажа моето становище и това на „Ботев” (Ихтиман). Все пак ние бяхме единият отбор в мача, който се състоя. Това, което твърди въпросният господин, че е бит от Апостол Апостолов, не отговаря на истината. Няма как да се е случило, тъй като Поли не дойде на мача. Беше казал, че ще присъства, но в крайна сметка не дойде. Ние го чакахме, тъй като си бяхме уговорили среща с него, но той така и не се появи”, заяви Свиленов.