Тежка катастрофа окървави пътя Банско-Разлог, рязаха ламарини, за да извадят пострадалите, 5-има са в болница

 

Полицията опроверга информациите за починали, заради неправилно изпреварване се блъснаха ягуар, рено и камион

 

Тежка катастрофа окървави пътя Банско-Разлог. Инцидентът стана около 16:30 ч. Ударили са се камион и две леки коли. Първоначално информацията беше за двама загинали, но тя беше опровергана от полицията малко по-късно.

Петима са ранени при катастрофа по пътя Банско – Разлог. Лек автомобил „Януар“ и „Рено Меган“ се удариха жестоко в прав участък, в сблъсъка участва и камион. 3 екипа на Спешен център и пожарна бяха извикани на местопроизшествието. Пожарникари са извадили изпод ламарините на смачканите до неузнаваемост коли пострадала жена. Тя е откарана в болницата с частен превоз. По първоначални данни причина за кървавия инцидент е неправилно изпреварване. Автомобилите са смачкани до неузнаваемост.

При удара две от телата били изхвърлени на пътя, а на единния автомобил е изскочил двигателят. Според полицейския бюлетин инцидентът е станал в 16:36 часа в района на град Разлог между товарен автомобил и два леки автомобила. Пострадали при инцидента са пет човека, които са транспортирани за оказване на медицинска помощ в МБАЛ-Разлог. Движението в района на инцидента се регулираше от намиращите се на място полицейски служители.