15-годишният младеж в съда

Момчето се разкая пред съда, престъплението е много тежко, каза прокурор Ивайло Василев

 

15-годишният Християн Георгиев, който на 3 февруари ограби и преби 46-годишна жена в дома й в Горна махала в Дупница, e с постоянна мярка „задържане под стража”.

Мая Гиздова

Съдия Мая Гиздова от Районния съд в града остави в ареста Георгиев по настояване на Районата прукуратура. От държавното обвинение са категорични, че престъплението е тежко, освен това 15-годишният младеж е извършил и друго престъпление – причинил е средна телесна повреда на друга жена.

Ивайло Василев

От прокуратурата обясниха, че момчето се е разкаяло пред съда. Изправеният на подсъдимата скамейка бил пиян, когато разбил прозореца на къщата на жертвата, влязъл там и я удрял в главата и тялото с ръце, както и с нож в областта на врата. По думите на прокурор Ивайло Василев двете престъпления ще бъдат обединени. Адвокатът на Георгиев смята да обжалва мярката на 12 февруари в Кюстендил. При осъждане на подсъдимия той ще трябва да изтърпи наказанието си в затвора за непълнолетни в Бойчиновци.
Жертвата на жестокото нападение все още е в критично състояние в болница в София.

 

 

 

 

 

6 КОМЕНТАРИ

  1. И какво сега, “…-извенявай како , че те утепах, я не исках бех си пивнал …“,а като е бил пиян манго, защо е избягал и се е скрил ?! Айде сега цигански работи, бил пиян !!!

  2. На такива отрепки трябва да им слагате снимки, за да може като го пуснат обществото да го накаже.

  3. До 18 годишна възраст в Бойчиновци, а после 20 години строг тъмничен режим в Бобов дол! Мангал долен!

  4. Е това вече е прекалено,бил пиян е катоси Пиян щто несе хвърлиш от ракчиския мост а.

Comments are closed.