Калин Гелев

 

Проектът включва още и благоустрояване на зелени площи, съдействие на кмета Силвия Гладникова са оказали и от общинската администрация на Калин Гелев

 

Сапаревобанското кметство Ресилово кандидатства пред ПУДООС с проект за 10 000 лв., каквато е и допустимата финансова граница за кметства и общини. Проектът е за благоустрояване на зелени площи и изграждане на детска площадка и кът в село Ресилово.

Силвия Гладникова

В дейностите е заложено изграждането на ограда на целия обект, монтиране на голямо комплексно детско съоръжение и обособяване на пясъчник. Предвидено е още затревяване, засаждане на различни дървета и цветя.

Името на проекта, с който се кандидатства, е: “Вълшебният свят на децата”. Пространството, което ще се благоустрои, ако бъде спечелен, се намира в близост до центъра на селото, на главния път в посока Сапарева баня.

Съдействие на кметството с кмет Силвия Гладникова да кандидатства пред Предприятието за управление на дейностите по опазване на околната среда е оказала и общинската администрация в Сапарева баня, начело с кмета Калин Гелев. През изминалата 2017 г. такъв проект бе реализиран и в село Сапарево.