Ивайло Константинов

Поклон пред Апостола на свободата Васил Левски!

България свежда глава пред най-великия си син! Васил Левски е дякон, бунтовник, идеолог на националната ни революция, неуморим мечтател! Името му е записано с най-ярки букви в историята ни и има специално място в сърцето на всеки българин.

Преди 145 г. на бесилото край София увисва надеждата на един народ, вярата му, че може сам да излезе от тъмнината на робството и да живее свободно и достойно. Умира Васил Кунчев, но Апостола се ражда за безсмъртие.

Днес повече от всякога имаме нужда от памет за Левски – заради веруюто, което ни завеща, и заради неугасващия пламък, който поведе хиляди български герои, дали живота си за свободата.

Нашият път и нашите ежедневни усилия да изградим по-добро бъдеще за децата ни в родината ще бъдат осмислени само когато успеем да отговорим достойно на онзи, кънтящ в историческото ни съзнание най-важен въпрос: Народе???

Поклон пред Апостола на българската свобода!

Ивайло Константинов, председател на ГЕРБ-Дупница

1 коментар

  1. Доколкото си спомняме скоро г-н Константинов напусна политиката с едно прочувствено писмо до вестник “Вяра”. Сега го виждаме пак политик, ама местен. Г-н Константинов, кога сте искрен преди или сега? Или мислите, че хората не знаят защо Ви изгониха от Народното Събрание и пак станахте политик от местно значение? Гледайте си бизнеса, нали ви липсваше много, а политиката оставете на нови лица. А дано, ама надали.

Comments are closed.