Младоженците Дашкови с кумовете К. Чакъров и Ани Минкова.

Влюбените размениха брачни клетви пред шепа свидетели в Дупница, булката избра къса, тясна рокля за церемонията

Хирургът в дупнишка болница д-р Борис Дашков хукна скорострелно към олтара само 22 дни след като се сгоди за половинката си Ангела Костадинова.

Младото семейство с кумовете и Ангел Костадинов, Елена Костадинова, Василка Дашкова, Ст. Трендафилов

Дашков предложи брак на Ангела у дома си в Бобов дол на 1 февруари. Хирургът и касиерката не губиха време и скрепиха любовта си с брачни халки на 22 февруари. Кумове на младото семейство станаха треньорът по кикбокс Кирил Чакъров и половинката му – Ани Минкова, вицесветовна шампионка по кикбокс.

„Сключихме граждански брак”, оповестиха щастливите младоженци. Церемонията по подписването мина скромно, в тесен семеен кръг.

Свидетели на разменените клетви за вечна вярност и любов станаха най-близките им – Ангел Костадинов, Елена Костадинова, Василка Дашкова, Станислав Трендафилов.

Булката Ангела пристигна на церемонията в къса бяла рокля, прилепнала по тялото, и якенце с пухкава яка. Младоженецът също избяга от строгия протокол, като се яви в костюм без вратовръзка. След церемонията докторът понесе възлюбената си на ръце и с роднини и кумове се почерпиха на празничен обяд.

Сватбата на младото семейство Дашкови отприщи същинска лавина от честитки. Стотици ги поздравиха за щастливото събитие. Приятелите им пожелаха пълна къща с деца и много разбирателство.

През месец май пък ги чака романтична почивка в турския курорт Кушадъсъ.

1 коментар

  1. Мани..Мани.. Ни виното стигна .Ни от храната остана.Важно е да ни дават по телевизията.

Comments are closed.