Николай Радев – Отвертката

„Починалият Николай Радев влезе в заведението “Колата”, където вечерях, с неприлични жестове към мен, с обиди, крещеше пред всички в заведението, че няма да си тръгна от това място здрава”, разказва Владимира Карастоянова пред Нова телевизия. Обяснява още, че е била подлагана на постоянен тормоз от Радев в продължение на две години. Запознали се във Facebook. Имали  кратка кореспонденция. Предложил й  интимни отношения, но тя отказала. „Може би това го подразни и започна да проявява агресия. В началото се започна с обидни думи, заплахи. След това е имало случаи, в които ме е дърпал за косата в дискотека. Лятото се е случвало в басейна до парка да ме тегли по земята, да се прибирам с кървящи рани. Удрял ме е, лицето ми дори съм имала синини, ръцете и краката, те са били безброй много такива случаи, в квартални кафенета, в центъра, в дискотеките. Охраната се обръщаше на другата страна”, разказва Владимира.

37 години затвор за убийството на приближения до братя Галеви Николай Радев, с прякора – Отверката. Решението е на Кюстендилския окръжен съд. След 4-годишна съдебна сага, трима лекари от една фамилия отиват в затвора, предава Нова телевизия. Случаят е от 2014 г., когато след спречкване в заведение в Дупница издъхва Николай Радев. От самото начало на процеса защитата на лекарите пледира неизбежна отбрана. Близките на Радев обаче са категорични, че става въпрос за умишлено убийство. 11 март 2014 година, вечерта 19-годишната тогава Владимира Карастоянова вечеря с приятелка в заведение в Дупница. Влиза Николай Радев, известен в града с прякор Отвертката. Няколко часа по- късно издъхва в ръцете на бащата на Владимира, който е анестезиолог в общинската болница. Той и колегите му се борели за живота на Отверката.

13 КОМЕНТАРИ

 1. Ама какво се правят на жертви великата фамилия Карастоянови?! Защо не си каже истината стоматоложката Владимира кой кого е преследвал?! Като е толкова невинна и е жертва на Николай защо постоянно се е влачила в заведенията където е той? Защо му е пращала любовни есемеси ? И великият и дядо защо беше постоянно в обкръжението на братята и ги следваше като послушно кученце и демонстрираше приятелство с тях? Не нам тези мелодрами!! Все пак живеем в един и същи град!!! И дъртия и синовете му /пияницата анестезиолог и наркомана Иво/ заедно с нимфоманката Владимира са пълни боклуци и долнопробни убийци, хора без морал и съвест!!!!

 2. Тази пък к…..рва Влада е една долна лъжкиня, която вкара цялата си грандоманска фамилия в сагата която отдавна си заслужаваха!!! Убийци и престъпници те се титуловаха приятели на Галеви , а сега изведнъж са борци за справедливост! Наглост и нахалство!

 3. докторите са царе президента трябва да им даде медал, че защитават внучката си от който е и да било.
  Жалко за мъжа, който и да е е жалко да стане по този начин но това е живота никои не знае какво му е писано. Фамилията си е права да защитава детето, защото които и да е ще защити детето си по какъвто и да е начин, но в случая жалко, че е станал такъв инцидент и според мен фатална грешка следствие на стъклената витрина.

 4. Качете този клип дето се вижда всичко, че така може всеки ФС си коментира и да казва но истината е една на въпросния клип нали се вижда всичко качете да видим какво се вижда.

 5. Гласът на народа!?!?!? И откога така???? Май някои хора не си пият редовно хапчетата!!!

 6. Никой няма право да отнема човешки живот, но дъртия Карастоянов се смяташе за недосегаем. Малката лигла е катализирала интригата. Имало е друг ефективен начин за разрешаване на проблема, а не с убийство.

 7. Единио помияр у гробищата, другите пияници/наркомани у затворо. За секиму по нещо. Нека. Ай че ви еба майките у мутрите нещастни.

 8. Тоя Отверката се беше самозабравил.Имаше голяма власт от Галеви.Не то защитавайте.Така е било писано.

 9. Прав си Гюбри ама не требеше да го тепат само бой а докторсото племе у панделата маленката кифла с кошницата да им носи маджа и вазелин.

 10. Верно е че дъртият Карастоянов се биеше в гърдите и хвалеше с доброто си приятелство с братята и сега вече като ги няма едва ли не той е бореца за справедливост. БОКЛУК!!! И семето му е същото !!!! А внучката му точеше лиги по Отверката и го следваше денонощно като паленце и с цялата си наглост лъже като дърта циганка. Човека я изчука няколко пъти и и би шута, ама тая нимфоманка реши че може да го върже. Да ама не и той си плати с живота! И виждате ли фамилията Карастоянови сега са жертви! Наглеци нагли!!!

 11. Тези Карастояновите са много нагли хора лъжци и мръсници! Забравиха времето когато пърхаха около Галевите и се правеха че са им първи приятели а сега лъжат че били принуждавани което е гадна лъжа. А курвата Влада беше готова и подметките да лиже на Ники само и само да е с него. Свиркаджийка! И тя като роднините си !

Comments are closed.