Бахамата от Дупница и Нинджата от Симитли се побратимиха в Гигинския манастир, приятелите им ги кръстиха Браточките

Васил Петров-Бахамата

 

Динков ми е като брат, няма по-честен човек от него, призна Васил Петров

 

Новоизлюпеният топ ресторантьор на Благоевград Васил Петров, който иначе е от Дупница, и известният тотомилионер Николай Динков са се побратимили в Гигинския манастир, съобщиха за вестник „Вяра” източници от хайлайф средите.

Николай Динков-Нинджата

 

„Той ми е като брат”, призна пред вестник „Вяра” Васил Петров и добави: „Едва ли има по-честен и коректен човек от Динков.”

„И съпругите ни са приятелки, поддържаме дългогодишно семейно приятелство”, добави Динков, известен с прякора Нинджата.

Известно е, че в съдбовен момент в живота си много хора се побратимяват. Побратимяват се и цели градове и общини. Така например са се побратимили преди 50 години Варна и Рощок, след церемония в Рилския манастир се побратимяват и Братя Галеви, след което бяха неразделни. Сега приятелите на новите двама братя им лепнаха прякора Браточките.

Бахамата и Нинджата имат много общи интереси. Те споделят страстта по лукс колите, карат последни модели возила на различни марки, и обичат лукса като цяло. Известно е, че Нинджата купи модерна яхта за 1 000 000 евро, с която изненада съпругата си за годишнина от сватбата им. Преди години той спечели 7 000 000 лв. от тотото и още не може да ги изхарчи.

Има къща във „Вароша” в Благоевград и още една в Гърция, освен това със съпругата му се разшeтнаха по света. Нинджата построи ВЕЦ. За него има одобрени устройствени планове за ВЕЦ със заповед на тъст му, общинските съветници са одобрили ПУП за трасето на тръбопровода и кабелната линия за ВЕЦ – Градево. За да запази рибите, Нинджата е планирал да изгради рибен проход чрез каскада от водни басейни. Фирмата се казва „Енерджи инвест БГ” ООД. Дясната ръка във фирмата му е Борислав Биров. Проблем обаче Нинджата има с РИОСВ – Благоевград, тъй като е получил отказ за оценка на околната среда. Той няма разрешение за водовземане от река Градевска.

Васил Петров-Бахамата пък преди месец се похвали с покупката на черен джип Range Rover за над 200 бона. Петров и нежната му половинка Лидия имат невероятен автопарк, а вече и верига от заведения. Двамата имат успешен бизнес с недвижими имоти и вече инвестират и за поколенията. Три са само заведенията им в Благоевград, наскоро откриха и модерна фитнес зала в областния град. От залата излезе и шампион по културизъм в лицето на Асен Вилячки. Петров лично зарежда ресторантите с продукти.

Семейството се готви да открие и най-голямото казино в Благоевград.

И Бахамата, и Нинджата са богати, но не изневеряват на жените си. Васил е предан на Лидия, а Николай – на Полина, дъщеря на кмета на община Симитли Апостол Апостолов.