Бензиностанция GELOV OIL – Самоков с рекордно ниски цени за Великден

Бензиностанция GELOV OIL – Самоков очаква своите клиенти и ще ги изненада приятно с много ниски цени.

По случай Великден GELOV OIL намалява рекордно цените на горивата. Стойностите ще са свалени под психологическата граница от два лева. През почивните дни в бензиностанция GELOV OIL – Самоков  литър дизел ще се зарежда за 1,97 лв. Бензин А 95 също ще бъде с най-ниска преференциална цена – 1,93 лв. за литър.

„Горивата ни съдържат добавка LIQUI MOLY, която повишава качествата им. Както е известно, продуктите с тази марка се произвеждат само в Германия, с доказана ефективност са и са еталон за качество“, напомни Венци Гелов – собственик на бензиностанцията.

Клиентите на GELOV OIL – Самоков ще може да зареждат на новите цени в празничните дни – от петък до понеделник включително.

„Горивата ни са едни от най-качествените“, допълват още от GELOV OIL – Самоков. Клиентите на бензиностанцията са обслужвани от служители с професионален опит. Бензиностанцията е създадена през 2012 г. и има многобройни корпоративни клиенти. Фирмите на Венцеслав Гелов дават работа на над 20 самоковци.

„Много съм доволен от качеството на горивото, което зареждам от GELOV OIL. От години зареждам само и единствено в тази бензиностанция“, сподели Тодор Александров.

„Редовен клиент съм на GELOV OIL. Много съм доволна от горивата им“, каза Марина Петрова.

„Много коректен продавач на горива е GELOV OIL. Качествата на бензина са безспорни. Препоръчвам тази бензиностанция на всички, които искат колата им да върви добре и да харчи малко“, сподели Гергана Костова.

„Стремежът ни е да дадем максимално качество на клиентите си. Мотото ни е „Гарантирани количества и достъпни цени”. За празниците искаме да зарадваме повече самоковци и да им дадем възможност да пътуват повече и да се почувстват празнично. За Трети март също намалихме цените. Пускаме преференциални цени. Пожелавам на всички наши настоящи и бъдещи клиенти, на служителите ни весели великденски празници, дълги и щастливи пътешествия с горивата на GELOV OIL. И безаварийно!“, пожела Венцислав Гелов в навечерието на празничните великденски дни.

За всички празници в годината GELOV OIL – Самоков намалява цените на горивата в бензиностанцията си. Традиция е също да дава и специални отстъпки за количества на едро.

Бензиностанция GELOV OIL се намира на ул. „Грънчар“ (срещу ВиК) в Самоков.