Соломон Паси пак се изцепи: Бомбандировките в Сирия са хуманитарна операция. Майната му на православието. Искаме ядрени бази!

 

В пореден опит да ни докаже, че сме влезли в абсурден съюз, Соломон Паси се появи тази сутрин по телевизията.

От него научихме, че бомбардировките били “хуманитарна операция”, защото целели да се защити цивилното население от терора на Башар Асад.

Същото това цивилно население от години бяга към регионите, контролирани от Башар Асад, в опит да се спаси от ислямисти, чужди наемници и всякакви изроди, плъзнали из Сирия.

Паси обаче очевидно има спусната нова опорна точка, която издава възможни намерения на началниците му. Той каза, че мирът няма да дойде, докато на власт е Асад.

Т.е. ако началниците на Паси спускат нова пропагандна мантра, вероятно имат и нови намерения. Ако целта е да се направи обрат във войната, то с оглед на почти постигнатата победа от страна на Русия и Сирия, предстои нов сблъсък и този път не е ясно до къде може да стигне.

Малко преди това друг атлантически говорител – Елена Поптодорова, каза че ударите са само първа стъпка, а американският представител в ООН Ники Хейли заплаши с нови удари, ако има нова химическа атака. Разбира се, такава “нова атака” САЩ могат да си организират точно като предните. Т.е. ако искат нова война, те лесно ще си я нагласят.

Доколкото обаче, с наличните сили в Сирия, Русия не може да противостои на американските войски в региона, не е изключено сблъсъкът да включи използване на стратегическите арсенали.


Ще ви припомня още няколко реплики казани от еврейския предател Соломон Паси, които не трябва да се забравят:
“Майната му на православието.”
“Искаме ядрени бази!”
“Ще намалим русофилията в България.”
Това е антибългаринът- антихрист, който ни навря в НАТО, за да си нарежем ракетите без аналог или замяна и да унищожим цялата си съветска военна техника, с която разполагахме в случай на нападение!
Вчера Сирия използва Съветското си ПВО, а то все още е повече от ефективно дори срещу най-новите и модерни “томахавки” на САЩ! Благодарение на тази техника от 103 изстреляни томахавки бяха свалени 71 със “старото” съветско оръжие, което някога имахме и ние…
П.С. Соломон, знаеш къде да си набуташ лютата чушка, правил си го и друг път …
Ива Иватта, Фейсбук


ПО ТЕМАТА:

Соломон Исак Паси – Баща му Исак Паси е един от идеолозите на БКП и съветник на Тодор Живков


”…всяка публикация трябваше да мине през цензура. Днес на много места цензурата продължава да съществува – комисии решават кое да се публикува и кое не! В София комисията на Университетското издателство например е под председателството на проф. Исак Паси.”

 

Соломон Исаков Паси е бивш външен министър, основател и президент на Атлантическия клуб в България (АКБ), внук на масон от най-висшата 33-та степен, също масон, член на (СДС, НДСВ); член на ложата „Бнай Брит“ (наричано още с „юдейското гестапо“); радетел на идеята „България в НАТО“ и „България – бананова република“; човек от висшия ешелон на „петата колона“ в България.

Егати държавата, в която шеф на парламентарна комисия и външен министър с гордост си признава, че е изпълнявал поръчка на чужда държава! – възкликна Велизар Енчев във фейсбук. 

И в това неделно утро БНТ ни ощастливи с атлантическите напътствия на НАТО-вец №1 Соломон Паси. Случайно или не, господинът изпусна информация, заради която, ако имаме правова държава, начаса трябва да бъде арестуван.

Паси гордо обяви, че като шеф на външнополитическата комисия на Народното събрание е пътувал до Северна Корея с възложена му от САЩ мисия да преговаря за ядрената програма на Пхенян. Водещият удобно пропусна да го попита дали е съгласувал тази си мисия с председателя на парламента, президента и премиера и така не разбрахме извършил ли е държавна измяна Соломон Паси? 


Защото, ако депутат, а и всеки български гражданин, се постави в услуга на чужда държава, това си е чиста проба шпионаж. Въпросната персона бе и външен министър и не е нужно богато въображение, за да си представим какви ги е вършил и на този пост. 


Преди пет години, пак в БНТ, външният министър в кабинета „Борисов 1“ Николай Младенов с усмивка призна, че по време на войната в Югославия е куриер на Джордж Сорос и нелегално пренася през българо-сръбската граница стотици хиляди долари за белградския офис на “Отворено общество“. Година по-късно контрабандистът бе назначен за специален представител на генералния секретар на ООН за Ирак. 


Какви времена доживяхме! Агенти на чужди държави да се хвалят в държавната телевизия с предателството си.

Велизар Енчев, фейсбук