Санданчанката Райна заголи дупе във Флорида

В Америка се чувствах истински щастлива, сподели певицата

 

Певицата Райна от Сандански намери време да се попече и да палува по бански между концертите по време на турнето си в Америка.

Тя пусна в социалната мрежа кадри от забавленията си отвъд Океана. Райна за пореден път показа, че изглежда идеално и поддържа перфектно тялото си. Певицата показа и дупето си. Екзотичните фотоси много се харесаха на почитателите на Райна.

Те я възнаградиха с комплименти за хубавото тяло и красиво лице. “Много бях щастлива да видя, че хората, които бяха идвали на концертите ми през 2012-а и 2016-а, отново бяха част и от това турне, което за мен е един много голям комплимент. Наистина много се надявам през 2020 година отново да направя един тур в Америка.

Организацията беше много добра. Хората, които ме бяха поканили в съответните градове, бяха много мили. Публиката ми беше супер весела и всичко това ме накара да се чувствам истински щастлива в рамките на един месец и дори, честно казано, ми се оставаше още малко, но вече имам концерти тук, в България, и нямаше как да остана повече. Още на следващия ден след завръщането ми имах участие в Свиленград. Сега ми предстоят и други ангажименти, които вече са планирани до края на август. Така че се отдавам на работа, на записи на нови песни, на участия и ще оставя пътуванията за малко по-нататък” – казва тя. На това турне Райна за първи път имаше концерти в Маями, Тампа, Нейпълс, Торонто и Детройт. Денвър и Чикаго са местата, на които е пяла и на трите турнета. В Монреал имаше концерт на Нова година (2016-а) и сега повтори. Певицата признава, че най-впечатлена е от Маями. Това място е най-близко до нейния темперамент. Райна е срещнала много нови приятели, много интересни хора. Песните, които са били най-добре приети, са “Зле те чувам”, “Тежко мина младостта” и “Що е имала късмет Стамена”. “Където и да отидех на моите концерти, имаше танцови формации, които изпълняваха “Що е имала късмет Стамена”. А “Тежко мина младостта” също е безпрецедентен хит в Америка. Такъв беше и на предното ми по-кратко турне. Изненадах се, че българите в Щатите, които бяха на моите концерти, знаеха “Зле те чувам” и се налагаше на вечер да я изпълнявам по три пъти, което ми достави истинско удоволствие” – разказва певицата. Тя признава, че била изкушена поне пет пъти да отиде на латинофиести – два пъти в Маями и по един път в Сиатъл.