Ивайло Константинов получи доверие да остане председател на ГЕРБ-Дупница, присъстващи: Повиши успеваемостта на партията не само в града, но и в областта

Ивайло Константинов получи доверие да остане начело на ГЕРБ-Дупница, новото общинско ръководство ще бъде окончателно утвърдено след решение на Изпълнителната комисия.

Крум Милев номиниран за организационен секретар, Калин Гелев запазва лидерския пост в Сапарева баня

Ивайло Константинов получи подкрепа за нов мандат като председател на ГЕРБ-Дупница, а Крум Милев за организационен секретар. Това стана на отчетно-изборно събрание на общинската структура на Политическа партия ГЕРБ – Дупница, на което бяха направени отчет на дейността на организацията за периода от 2015 г. до сега, както и номинации за избор на ново общинско ръководство.

Крум Милев, Красимир Георгиев, Йордан Йорданов

„Личността, която заема поста председател на политическа формация, е особено важна и не само по време на избори. С включването на Ивайло Константинов пряко в политиката успеваемостта на ГЕРБ се повиши не само за Дупница, но и за областта. Той е човек, който отстоява позиции, а и умее да създава екипи и организация”. Това бяха част от изказванията по време на събранието.

Заседанието на ГЕРБ в Сапарева баня, на което и Калин Гелев получи доверие.

Специален гост на събранието бе административният секретар на ГЕРБ и областен координатор на партията в град София – Цветомир Паунов. На отчетно-изборния форум присъстваха още народният представител и координатор за Кюстендилска област Кирил Калфин, депутатът Радослава Чеканска, кметът инж. Методи Чимев, областният организационен секретар и председател на ОбС – Дупница Емил Гущеров и общинският председател на ГЕРБ – Кюстендил Виктор Янев. Отчет на дейността на структурата и анализ на изборните победи и резултати от 2015 г. до сега направи общинският координатор Ивайло Константинов. Той изказа своите благодарности към членовете и симпатизантите на ГЕРБ в Дупница за пълната подкрепа и работа от тяхна страна. Отчет на свършеното до момента от Жени ГЕРБ бе направен от координатора им Радослава Чеканска, за младежката структура – от Лора Василева, а на старейшините – от общинския съветник Йордан Йорданов. Деветчленно е ръководството на политическата сила в Дупница, включително председател и секретар. Единадесет бяха направените номинации за членове на ръководния орган и четири за организационен секретар. За секретар пълна подкрепа получи досегашният такъв – Крум Милев, бяха номинирани още Красимир Георгиев, Йордан Йорданов и Иван Шатровски. Единодушно за председател присъстващите преизбраха Ивайло Константинов. Номинации получиха още инж. Методи Чимев и Емил Гущеров. Новото общинско ръководство на ГЕРБ в Дупница, сред които Ивайло Константинов, Емил Гущеров, Радослава Чаканска, Матей Попниколов…, ще бъде окончателно утвърдено след решение на Изпълнителната комисия на политическата сила.

Доверие на събрание на общинската структура на ПП ГЕРБ в Сапарева баня отново получи досегашният координатор и кмет на общината Калин Гелев. Той отчете свършеното от организацията от 2015 г. до момента и благодари за доверието както на областното ръководство, така и на членовете и симпатизантите от общинската структура. Освен него номинирани бяха и Александър Алащинов, Николай Мертекчийски и Иван Куйов. Новото ръководство в община Сапарева баня, което е петчленно, ще бъде утвърдено след решение на Изпълнителната комисия на политическата сила.