Дъщерята на счетоводителя Миглена Соколова – Анита, стана принцеса на Дупница, рецитира Вазов

Ани с родителите си Миглена и Боян Соколови

С емоционално изпълнение на Вазовия стих „Де е България”, чар и елегантност малката Анита Соколова плени сърцата и се окичи с лента и корона „Принцеса на Дупница” на едноименния конкурс, който се проведе в града вчера.

Моника Стоянова намести короната на малката принцеса.

Ани се състезава във възрастовата група от 6 до 8 години и блесна в трите кръга – дефиле с тениски, кръг за таланти и дефиле с официални тоалети.

Ани се представи със стих на Вазов.

Конкурсът беше дебют за Ани на подобно събитие. Тя дефилира под погледите на гордите си родители. Майка й Миглена Соколова е счетоводител, баща й Боян Соколов работи като ел. техник. За събитието Ани смени два тоалета, а в кръга с официални рокли се представи с ефирна рокля в розово и бяло.

Короната на малките принцеси постави Моника Стоянова от Дупница, която е дългогодишен участник в конкурса, завоювала множество призови класирания през годините.

„Досега бях участник, но тази година съм от другата страна и журирах конкурса, в който участваха 33 деца. Всички бяха прекрасни”, заяви за „Вяра” Моника и издаде, че планира да се отдаде на фотографията.