Синът на Коко Динев не иска втори баща, Емилия събира малкия Иван и новата си изгора на почивка

 

Семейният живот на Емилия с Жорж Башур до момента беше приказка. От известно време насам синът й Иван не иска да приеме друг до майка си освен баща му – бизнесмена от Сандански Коко Динев. Детето преодолявало трудно раздялата на родителите си. Тежък момент за 8-годишния Иван се оказва и заживяването на майка му с друг мъж, който детето не желае да приеме като втори баща.

Стресиран от случващото се, Ванко не може да приеме факта, че майка му е с друг мъж, а не с баща му. Емилия била изключително притеснена от това и възнамерява да заминат някъде тримата, за да може детето да свикне с Башур и да живеят като семейство.

Трудността за малкия Иван не е само тази. Той учи в София, където е отглеждан от детегледачка. Майка му и баща му не са край него, защото имат работа постоянно извън столицата. Второто детенце на Емилия – Мира, е при родителите на певицата в Гълъбово. Когато Емилия има време, се отбива при нея, но при сина си по-рядко.

Последните участия на певицата са в София, но когато се прибира, Ванко вече спи и не може да го види.

Близки около Емилия й се чудят как е зарязала децата си, за да върти любов с Башур. Явно доста е хлътнала по него. Според слухове точно той ще е бащата на третото й дете.