Дупничанката Ива Крумова се спусна над Ниагара в компанията на любимия си Бойко, отсече: Уникално е!

Ива тича между континентите, за да се види с Бойко.

По време на престоя си в Канада тя не е пропуснала да се щракне в центъра на Торонто

 

Дупничанката Ива Крумова прелетя над Ниагара и се потопи напълно в красотата на водопада. Оказа се, че сърцето превежда редовно през океана та чак до Канада Ива. Тя издаде, че в Страната на кленовите листа живее нейният любим Бойко, заради когото перманентно „притичва” между континентите.

Дупничанката не пропусна да запечата усмивката си на фона красивите гледки в Канада.

„Той е от Дупница, но от малък живее в Канада. Идва си в България през лятото”, сподели Ива. Пътищата на двамата се пресичат през 2013 г. и оттогава, въпреки океана, който ги дели, те използват всеки миг и възможност, за да са заедно.

Готова за полет над водопада

„След като се запознахме, излизахме в продължение на цяло лято и началото на есента. Любовта ни пламна на морето на Приморско”, уточни Ива, която се възхищава на красотата на Канада, но все още не е решила дали ще се установи окончателно там. Иначе страната вече е пленила сърцето на дупничанката, която е категорична: „Много е красиво, всичко е чисто и подредено.” Тя е впечатлена и от пъстротата на населението. „Има хора от цял свят, много са различни, срещат се всякакви народности.”

Ива и Бойко споделят екстремното спускане с въже над Ниагара, наречено “zip lane”, което по думите на Ива е „уникално”.

По време на престоя си в Канада тя не е пропуснала да се щракне в центъра на Торонто и да запечата усмивката си на фона на куп красиви сгради. Но любимото място на дупничанката си остава величественият водопад. „Наистина това е едно от любимите ми места, уникална гледка”, отсича тя.