СК “Здраве 03” с ръководител Елка Стоянова и СК „Спартак” от Сандански с грамоти от зоналния преглед във Велинград

 

СК “Здраве 03”, с ръководител Елка Стоянова и методист Елена Стоянова, и СК “Спартак” от Сандански участваха в зонален преглед на Спортни клубове “Здраве и дълголетие” за Южна България във Велинград. Композициите се изпълниха в Спортната зала. В програмата участваха балет “Пулс” и мажоретен състав от Велинград.

Кметът д-р Костадин Коев поздрави всички спортисти в залата като домакин и им пожела успешно представяне. Участието започна след теглене на жребий за ред от председателите на спортните клубове. Първи бяха домакините от Велинград, след това СК от Дупница, СК

“Здраве 03″ изтегли номер 8, а СК” Спартак ” – номер 9.

Всички получиха грамота и плакет за участие, които връчи Ирен Колева – председател на Национална асоциация “Спорт за всички”.


Зонален преглед на СК “Здраве и дълголетие” се проведе при перфектна организация, за което заслуга има Цвета Спасова – нач.-отдел „Икономическа политика”, Велинград и Незабравка Янакова.
Наградени бяха и заслужили дейци в спорта, победили французойките на петанка. Организатор е Национална асоциация “Спорт за всички”. Участваха 13 клуба от Южна България и почетни гости СК “Дунавски вълни” от Свищов.

Участниците разгледаха езерото Клептуза и други забележителности на Велинград.