Топ дизайнер облече дъщерята на самоковския бизнесмен Георги Мутавчийски – Симона на абитуриенския й бал в Самоков

Чаровната абитуриентка блестеше с бижута от бяло злато и платина.

„Ние сме щастливи родители, защото Симона е умна и с добро сърце“ – сподели бащата

Дъщерята на самоковският бизнесмен Георги Мутавчийски – Симона блесна на абитуриентския си бал с прекрасна рокля с дантела от най-именитите модни дизайнери в Асеновград. Прическата, грима и маникюра сътвориха професионалистите от софийски моден салон минути, преди Симона да тръгне към любимото училище Профилирана гимназия „Константин Фотинов“, за да се раздели с школското знаме. Ефирният тоалет пасна на идеалните манекенски мерки на Симона. Уникалната рокля с телесен цвят бе осеяна с красиви паети и дантелени цветя, които придаваха още по-силен ефект на визията на младата девойка. Дантелената украса по роклята е ръчна изработка и подчертаваше манекенската визия на очарователната Симона. Елегантен, модерен и същевременно много ефектен бе моделът на роклята,в която Симона се влюбила от пръв поглед. Тя обаче е и с добро сърце и сподели пред в.“Вяра“, че догодина би я подарила на момиче, което не може да си позволи подобно скъпо модно бижу. Роклята е изработена по специален проект, заслуга за който имал и бащата – Георги Мутафчийски. Обувките и бижутата бяха също специално подбрани от семейството на Симона.

Баща й Георги и майка й Теодора Мутавчийски, които имат цех за преработка на дървен материал, я зарадвали за бала с тлъст чек с пари, но спести да сподели сумата.

Един от най-хубавите, но и най-ефектни подаръци за абитуриентския бал са златни обеци от баба й Таня и дядо й Дойчин. Обеците също бяха идеално допълнение към роклята, изработени от бяло и жълто злато. Гривната пък, изцяло в стила на модерния тоалет, е подарък от лелята Анастасия Дойчинова. Симона  събра погледите на приятелите си, получи мила целувка и поздрав от сестричката й, Таня, която е на 10 години. Очарователната Симона  изглеждаше великолепно с нежната й ефирна рокля и събра погледите на всички, дошли да изпратят абитуриентите в Профилирана гимназия „Константин Фотинов“.

Симона започнала да учи в там след пети клас в математическа паралелка, сега завърши хуманитарна с немски език. На предварителните изпити и на матурата се е справила отлично и ще се сбъдне мечтата й да учи в УНСС, специалност „Международни икономически отношения“. Споделя, че е щастлива, защото има родители, които винаги я подкрепят, че семейството им е задружно.

„Благодаря на родителите си, че са ме отгледали в едно прекрасно и честно семейство. Гордея се, че са успели да ме научат в живота да не разчитам на никого, да ме научат на самостоятелност, да ме възпитат достойно и през цялото това време никога да не пробудят у мен завист, омраза или ненавист към когото и да е, а да запазят детската ми и искрена усмивка до ден днешен. Благодаря им, че ме научиха да се радвам на чуждото щастие, защото са малко хората, които могат да го понесат. Не знам с какво съм ги заслужила, знам само, че ще дам всичко от себе си, за да оправдая очакванията им! Те са тези, на които трябва да благодаря, когато ми казват: „От теб ще стане достоен човек!“ споделя Симона.

С най-добрата си приятелка, Елена Дамянова, Симона  е заедно от първи клас.  Тя, ще запомни само хубави неща от годините в училище, както и съветите и знанията, дадени от класната им Мария Гроздева. „Много добронамерен и добър човек, истински учител“ – казва за Мария Гроздева Симона Мутафчийска.

Кавалер на бала на Симона бе приятелят й, Мариян Николов, който има частен бизнес.

Симона подържа фигурата си с плуване, но подчертава, че не пуши и не пие. Щастлива е, че роклята й отива безкрайно и я кара да се чувства като принцеса. За настроението в балната нощ Симона  избра да ухае на пролетен цвят с френския парфюм „Guerlain“.

Родителите й Теодора и Георги Мутафчийски имат частен бизнес. Преди бала събраха около 200 близки и семейни приятели в ресторант в Боровец, за да почерпят за здравето и успеха на чаровната си дъщеря.

За бала си Симона бе придружена и от родителите й, а баща й Георги, я закара до училището с последен модел „Мерцедес S“ класа. „Много съм развълнуван тази вечер, като всеки родител искам детето ми да има най-хубавото. Симона е добра дъщеря, умна , трудолюбива, разбира се с всички, усмихната е и с добро сърце. Мисля, че сме я възпитали добре. Пожелавам й да е здрава, да е все така усмихната, да има късмет!“ – пожела Георги на дъщеря си, минути преди бала й.