Със стилно дефиле Тютюневото в Дупница изпрати абитуриентите, Николета Борисова показа гол гръб в бяла рокля, Даяна Ракиджийска и Ренета Кирилова заложиха на червено

Даяна Раккиджийска

Прелест, цвят и стил заляха площад „Свобода” в Дупница. Абитуриентите от ПГ по хранително вкусови и химични технологии и СОУ „Паисий Хилендарски” дефилираха вчера като холивудски звезди на сцената, издигната за Майските празници на културата. Момичетата развяха полите на рокли във всевъзможни цветове.

Радослав Камджилов

За поредна година дамите оставиха в историята огромните рокли, които бяха хит в близкото минало. Господата също не изневериха на абитуриентския етикет, всички се отправиха за бала си, издокарани като принцове. Те показаха и добри обноски, като кавалерски помогнаха на дамите да се преборят със стъпалата на сцената.

Р

Лидия Шуманова

Слава Младенова от Тютневото разходи шармантен тоалет в кралско синьо, Николета Борисова пък показа гол гръб в стилна бяла рокля. Даяна Ракиджийска и Ренета Кирилова заложиха на червени тоалети с интересни елементи, а достойно конкуренция им правиха останалите им съученички. Не се размина и дежурното щуро броене от 1 до 12, отбелязващо края на училището, многото целувки, смях, безброй снимки…

Николета Борисова

По нищо не отстъпиха и възпитаниците на СОУ „Паисий Хилендарски”, които спокойно можеха да засенчат звездите, крачещи по червения килим.