Абитуриентите от СУ „Хр. Ботев“ вдигнаха щур купон в СПА хотел „Св. Никола“ в Сандански, Димитринка Иванова взе грамота класен №1

Иво Петров, Румяна Георгиева, Виолин Колев, Радослава Георгиева, Кристиян Никифоров, Кристиян Христов, Борис Каменов

Ивелина Чакърова елегантна в черна рокля, Ивона Ташева блесна в розово

Абитуриентите от СУ „Христо Ботев“ – Бобов дол отпразнуваха  незабравим бал в СПА хотел „Свети Никола“ в Сандански.

Ивелина Чакърова, Ивона Ташева, Георги Димитров и класната Димитринка Иванова

Облечени в модни тоалети и щастливи усмивки, завършващите се събраха в центъра на града и с вълнение броиха от 1 до 12. Иво Петров, Румяна Георгиева, Виолин Колев, Радослава Георгиева, Кристиян Никифоров, Кристиян Христов, Борис Каменов обраха овациите за стилните си тоалети. Ивелина Чакърова заложи на вечната класика – черна рокля, а Ивона Ташева се появи в розово. Георги Димитров обра погледите с изискан костюм.

Борис Каменов, Димитринка Иванова, Ивелина Чакърова, Румяна Георгиева, Ивайло Петров, Виолин Колев, Радослава Георгиева, Кристиян Христов, Кристиян Никифоров и Цветан Владимиров

Изпратиха ги близки и приятели, пожелавайки им попътен вятър в живота. Абитуриентите от Бобов дол си взеха сбогом с училището на щур купон с много танци и веселие. „Благодарим на класната Димитринка Иванова за това, че винаги беше неотлъчно до нас и ни подкрепяше във всяко наше начинание.

Завършващите с Ина Драгомирова

Даваше ни съвети за образованието и за житейските предизвикателства. Поради това заслужено бе удостоена с грамота „Най-добър класен ръководител”, разказаха развълнуваните абитуриенти. Те споделиха още пред „Вяра”: „В Сандански хората ни посрещнаха много топло. Всички се държаха мило и дружелюбно с нас. Всички учители ги обичаме поравно и винаги ще останат в сърцата ни, но най-вече благодарим на преподавателката по български език Ина Драгомирова. Тази жена беше като лъч надежда за нашия клас. Направи ни грамотни хора и ни научи как да отстояваме оценките си. Благодарни сме и на всички останали учители, които направиха така, че училището да е най-безгрижният и вдъхновяващ период в живота ни”, доволни са момчетата и момичетата от Випуск 2018 на СУ „Христо Ботев“.