40-годишният Иван Иванов от Дупница след ПТП със сина му Роналдо: Полицаите ме биха, мъчиха се да ми сложат белезниците

Ивайло Миладинов

40-годишният Иван Иванов е арестуваният мъж за нападението над Ивайло Миладинов, автоконтрольор към полицията в Дупница. Задържаният се оплака, че бил бит от служителите на реда, а не предизвикал агресия у униформените. „В конфликт ли влизаш с мене” – и почват да ми слагат белезниците.

Иван Иванов

Обаче не могат. И се мъчат. Аз не искам да давам. И става конфликтът. Колко може шамари, викам „Престанете бе”, набиха си ме”, разказва Иванов. Конфликтът между Иван Иванов и екипа на Пътна полиция започва след удар на два автомобила на пътя, като според полицията виновен е синът на Иванов. 40-годишният Иван Иван разбира за пътнотранспортното произшествие, което прави синът му Роналдо. Минути по-късно Иван вече е на кръстовището на ул. „Ивайло” и „Орлинска”.
На място са и служителите на КАТ. По повод разразилия се конфликт и двете страни твърдят, че агресията била провокирана от отсрещната страна.
На униформения служител е нанесена лека телесна повреда, той заяви, че Иванов му е извил пръста на ръката и му е скъсал част от униформата.

Още по темата четете тук:

Екшън в Дупница! Баща на абитуриент нападна полицай, след като синът му удари автомобил, Ивайло Миладинов: Изви пръста и скъса униформата ми (ВИДЕО)