Владимира и Владимир Карастоянови

Един от най-известните стоматолози в Дупница д-р Владимир Карастоянов предаде занаята на внучката си, която носи неговото име.

Д-р Владимира Карастоянова

Щастливият дядо съобщи в социалните мрежи новината, че наследницата му, за която е известно, че се беше посветила на обучение, свързано със стоматологията, вече е завършила и държи дипломата си в ръце.

„С д-р Владимира Карастоянова, която взе последния си изпит с отличие и вече е дипломиран лекар по дентална медицина! Трето поколение лекари, кръвта вода не става!”, написа д-р Карастоянов и публикува своя снимка с новия лекар в семейството.

6 КОМЕНТАРИ

  1. Честито дипломиране на красивата докторка по дентална медицина Владимира Карастоянова,която е избрала професия да помага на хората и да продължи родословното докторско дърво на фамилия Карастоянови!С дядо д-р Владимир Карастоянов , един от най добрите стоматолози в Югозапада и баща анестезиолог д-р Николай Карастоянов от Общинска болница в Дупница.

  2. Честито и от мен.С пожелание за много професионални успехи.А и диадото е прав,кравта вода не става.

  3. Леле да пази сляпо да прогледа ! Поредната орална зъбарка с “качества”! Абе крушата не пада по-далече от дървото – какъвто боклук е таткото и дядото такъв боклук е и отрочето!

  4. Човек без морал и съвест това е подбудителката към убийство. Вместо да се засрами и да не се показва в обществото пиар си прави и то с дъртия убиец . Нагли и арогантни а много добре ги знаем какво представляват все пак града е малък!

  5. Не ги ли е срам тези хора да се опитват да настроят общестеноста в Дупница в своя полза, та те са убийци и то безочливи. А че кръвта вода не става е вярно, то си личи и от морала и манталитета на дядото – курвар и лъже. И внучката и тя така . Убийци!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Comments are closed.