Стоян – Малката Сийка и приятелят му Урли пребиха мъж пред очите на съпругата му в Петрич

22-годишният син на Александър Яръмов-Сийката, Стоян и приятелят му Иван – Урли пребиха мъж от Петрич. Сбиването е станало пред погледа на съпругата му в квартал „Изток”, който петричани наричат „Гроб махала“ заради близостта му с гробищния парк. Според данни на близки до разследващите пред блок, който се намира в средата на панелния комлекс, двамата причакали семейството и го нападнали. Синът на Сийката първи посегнал. Последвала юмручна схватка, в която се включил и аверът му Урли.

Пострадалият е с множество охлузвания и травми по главата и тялото. Свидетел станала съпругата на пострадалия мъж. Той е закаран в петричката болница за лечение. Оттам съобщиха, че остава под лекарско наблюдение.

Петричани припомнят, че 23-годишният Стоян беше арестуван преди година в опит да задигне крупна сума от свой приятел, дошъл си в Петрич от Англия, където е бил на работа. Съпричастността на Стоян и Урли към сбиването тепърва ще се изяснява официално от полицията. Според официалния бюлетин на МВР около 07,30 часа в района на ул. “Тетово“ в гр. Петрич след възникнал скандал е нанесен побой и са били обиждани 32-годишна жена и 41-годишен мъж – и двамата от с. Скрът. Като извършители на деянието са задържани И.К. (38 г.) от гр. Петрич и С.Я. (22 г.) от с. Първомай, общ. Петрич. По случая е образувано досъдебно производство.