Трагедия! 35-год. Ст. Новоселски се простреля със законен пистолет в автомивката си в Благоевград, бил шофьор на бизнесмена Йордан Йорданов

Млад мъж се простреля и почина в Благоевград. Самоубийството потресе града. Според данни на близки до разследващите 35-годишният Станислав Новоселски е мъжът, който се самоуби сутринта малко след 8 часа на автомивката си в Благоевград. Колегите му чули един изстрел и когато влезли в офиса, го намерили паднал на пода в конвулсии, с пистолет в дясната си ръка. От областта на сърцето по фланелката му вече се стичала кръв.

Младият мъж отскоро започнал свой бизнес с автомивка, иначе

дълги години бил шофьор на бизнесмена Йордан Йорданов. Районът около автомивката бе отцепен от полиция, следователите дълго време правиха оглед на мястото. Според близки до разследването Станислав Новоселски се е самоубил със законно притежаван пистолет. Според колегите му причина за фаталното решение вероятно е дълг или семейни проблеми, но това ще бъде доказано или отхвърлено в процеса на разследване. Той е бивш военен, баща е на две деца.

“Работи се по случая. Няма данни за насилствено причинена смърт. По първоначална информация самоубийството е извършено с огнестрелно оръжие”, каза говорителят на МВР в Благоевград Йорданка Шаркова.