39-годишният бивш състезател по силов трибой Марио Панчев бе приет в “Пирогов” с две огнестрелни рани в коремната област и в изключително тежко състояние

 

Въпреки усилията на лекарите в Института за спешна помощ “Пирогов”, където беше настанен простреляният, той е починал в резултат от сериозните си наранявания, съобщиха от болницата.

Панчев беше улучен с два куршума в корема от Владимир Пелов след престрелка между двамата в Ботевград на 6 юни. Самият Пелов беше убит на място.

Смята се, че враждата между двамата е заради показания, които Марио Панчев е дал пред полицията срещу Владимир Пелов по случай с изчезнало момче преди време в Ботевград, припомни БНР.

Между двамата е имало и неуредени финансови взаимоотношения, имали са общ бизнес в миналото.

След убийството главният секретар на МВР Младен Маринов заяви, че от година и половина отношенията между двамата са били “изключително напрегнати, вследствие на лични конфликти, най-вероятно неуредени сметки от извършвана съвместно престъпна дейност”.

Към този момент информацията е, че те са били по-скоро врагове, отколкото приятели, уточни Маринов.

Главния секретар на МВР изтъкна тогава, че е много вероятно Пелов да е издирвал и причакал нарочно Панчев, за да го ликвидира, за да не свидетелства срещу него.

Полицията продължава да издирва и вторият избягал затворник – Радослав Колев. В последно време са били получавани сигнали, че той е забелязван в Ловешко, Пазарджишко и Костенец. Нито един от тези сигнали обаче не е бил потвърден. След бягството от Софийския затвор Владимир Пелов и Радослав Колев са се укривали заедно в апартамента в Ботевград.

Двамата са отишли там около 25-26 април и са останали допреди около десетина дни. След това са напуснали жилището и в деня на стрелбата се е върнал само Пелов, а Колев все още не се знае и дали е жив.

И двамата избягали затворници са били с променен външен вид – не са се подстригвали и са носели дълги бради.

2 КОМЕНТАРИ

  1. Нема нито Полиция, нито Държава вече.Бил с променена външност – като проститутка се бил дегизирал???1!!!.Другия ако не направи некоя беля и той нема да го намерят.Само заплатите гледаме.

  2. Апа тая Ясновидката, срещу нея да застана не може да познае в кои крачол съм си го спущил тръгнала да казва къде са мафиотите!!!!!Смех и резил!!!!!!!!!!!!!!!!!

Comments are closed.