Драма! 65-год. Васил Кацарски почина часове след съпругата си Стефка заради адската катастрофа с учебна кола в Благоевград

Другият шофьор на фолксвагена Кирил: Пежото ме засече

Зрелищната катастрофа с учебна кола в благоевградския квартал „Струмско” взе втора жертва. Около 21,00 часа в отделението по реанимация на МБАЛ-Благоевград почина и 65-годишният Васил Кацарски, приет по-рано в тежко състояние след зрелищната катастрофа в благоевградския квартал „Струмско”.

Припомняме, че в неделя около 18,00 часа на ул. “Яне Сандански” 65- годишният автоинструктор Терцата, който управлява „Пежо“, преминава през кръстовище, на което няма предимство. Автомобилът е ударен отдясно от “Фолксваген” с 20-годишен шофьор. Пострада пътуващото в пежото семейство Кацарски. Мъжът и жената на 65 години са били в дясната част на автомобила. Стефка почина час след приемането й, а два часа по-късно – и съпругът й. Сериозно увредена е и предната част на фолксвагена, но шофьорът Кирил Пинтийски от кв. „Грамада” и неговият спътник са се отървали без наранявания. Пинтийски заяви, че бил засечен от пежото. Причината за произшествието се изяснява от полицията. В Благоевград не е имало толкова тежка катастрофа в чертите на града с двама загинали от десетилетия.