Шефката на чистотата в община Бобов дол Юлия Христова блесна в стилен тоалет на среща на Випуск 1998 на Икономическата гимназия в Кюстендил

  4-ти „б” клас от Випуск 1998

Пилотът Самуил Иванов изпусна срещата, класната Мария Михайлова се весели с „абитуриентите”

Управителката на Общинското предприятие „Чистота, озеленяване и благоустройство” (ОП ЧОБ) в Бобов дол Юлия Христова блесна в стилен тоалет на среща на Випуск 1998 на Икономическия техникум „Йордан Захариев” (сега ПГИМ „Йордан Захариев”) в Кюстендил. Шефката на чистотата в миньорския град бе сред малкото дами, предпочели панталон пред вечерна рокля, с каквито бяха повечето от “абитуриентките”. Христова впечатляваше с черен гащеризон, златисти отворени обувки и ненатрапчиви прическа и грим.

20 г. след завършването си бившите съученици се събраха в местен хотел, където е бил абитуриентският им бал. На празника дойдоха 70 от завършилите преди две десетилетия, някои от които пристигнаха специално от чужбина. Присъстваха и класните ръководители на петте паралелки.

„От випуска имаме счетоводители, банкери, застрахователни брокери, IT специалисти, директори, бизнесмени и т.н. В нашия клас – 4-ти „б”, имаме и пилот – Самуил Иванов, и общински съветник в Кюстендил – Атанас Гергинов, но двамата не успяха да присъстват на срещата.

Юлия Христова

Сред дошлите бяха Биляна Чифличка, Василена Григорова, която е зам.-счетоводител на горското в Кюстендил, Гергана Станчева. Уважи ни и нашата класна Мария Михайлова, която е бившият главен счетоводител на Областна администрация-Кюстендил. Беше много приятно да се видим след толкова години”, сподели Христова. Управителката на предприятието по чистотата в Бобов дол е сред най-пътуващите хора в миньорския град. Христова почти непрекъснато споделя фотоси от своите екскурзии, предимно в чужбина, и купони. Освен техникума в Кюстендил тя е завършила и Нов български университет, оглавява ОП ЧОБ от м. февруари т.г. Преди това беше главен експерт „Местни данъци и такси” в общинската администрация в Бобов дол.