Фитнес фурията Таня Златкова от Дупница вае чудни торти, съчетава умело страстта към сладкото и спорта

Таня Златкова

Фитнес фурията Таня Златкова от Дупница вае чудни торти, прави сладки, мъфини и неповторими кейкове.

Снимките на творенията оставят без дъх всеки, а Таня не пропуска да увековечи произведенията си със снимки, които се радват на куп харесвания.

Морето от сладки изкушения, които предлага артистичната мадама, ухае на ванилия, какао и шоколад.

„Няма по-талантлива сладкарка, тя е истински творец. Сладкишите са истински произведения на изкуството, Таня строи замъци от блатове, шоколад и сметана, прави сексапилни красавици, меки и пухкави. Тортите са истинска наслада за сетивата и си имат имена – или на рождениците, или на любимите. Някои тя е кръстила гуш, други мило, трети блаженство… удоволствие, щастие, любов моя.

Сладкото царство на Таня е пълно с цветя, рибки, всякакви животни, птичета. Тя има страхотен опит и е истински талант, не може да смогне на поръчки, просто е ненадмината”, коментират клиенти на сладкарката. Всички се чудят как се съчетават страстта към сладкишите и спортът. Безспорно е едно – Таня е в отлична фирма и няма и един излишен грам.

„Слуховете за моята смърт са силно преувеличени. Обичам живота, радвам се на голямата си любов и се наслаждавам на сладкарството”, каза Таня.