Децата от Центъра за личностно и творческо развитие изнесоха годишен концерт в Благоевград

Годишен концерт в зала „Яворов“ представиха възпитаниците от Центъра за личностно и творческо развитие на децата на Благоевград пред своите семейства и приятели. Талантливите деца на Благоевград показаха всичко усвоено и научено през учебната година в школите на центъра.

Официално начало на концерта постави заместник-кметът на община Благоевград Христина Шопова, която поздрави децата от името на кмета д-р Атанас Камбитов и от свое име за отличната работа през целия учебен период.

„Идеята на центъра е да предлага много и различни възможности за децата на Благоевград. Всеки може да открие себе си, запознавайки се с дейностите в различни школи. Сигурна съм, че няма по-голяма награда от това да видиш децата реализирани и усъвършенствани“, каза Христина Шопова. За първи път жителите и гостите на Благоевград имаха възможност да видят на сцената както децата, така и самите преподаватели и ръководители. На сцената се редуваха изпълнения на пиано, цигулка, тамбури. Изкуството на учениците от школата по стъклопис, батик, керамика и приложно изкуство допълниха цялостната атмосфера.