Диня, пълна с газирана течност, експлодира, Мария Танчева: Купих я от Кауфладнд, никой не упражнява контрол над храните в немската верига! /видео/

“Да, аз я купих динята. Тя фучи и изпуска течност. Нямам представа с какво е пълна. Купихме я вечерта, но не я разрязаха, за да не става детето през нощта да пишка.
Оставих я на пода до пералнята, сутринта станахме с детето закусихме и тръгнахме по задачи. Прокуратурата и Националната агенция по храните би трябвало да се самосезират.” – съобщи за вестник ВЯРА Мария Тачева, която си купила огромната диня от веригата “Кауфланд” и добави: “На обяд се прибрахме, обядвахме и отивам да взема и да нарежа динята, но уви. Пералнята, под нея, целия под плуваше. Аз реших, че пералнята тече, грабнах динята, за да видя от къде идва тази вода, а и се носеше неприятна миризма. Но какво и я вдигнах усетих, че е мека, а като я купувахме я пипахме, за да не е мека. Оставих я на плота на мивката и започнах да чистя мизерията, която беше направила, не беше цената, нито пукната кората, и чух шум, като че се пуска чешма със силна струя, когато погледнах от дупето на динята хвърчеше течност, като от гейзер или вулкан. Нямаш как да я върна, с детето съм а заваля навън и ако трябваше да я върна, какво връщат му парите и толкова, а аз бях вбесена, изумена, втрещена! Меко казано бясна искаше ми се да отида и да я градина в средата на магазина! За това реших по- добре да я пусна във FS и толкова!Та, това е, прословутата история на една диня закупена от Кауфланд!
 Знам, че тези престъпления не се правят в самия магазин, но това означава, че не упражняват нужния контрол върху стоките и храните, които продават. Което ги прави точно толкова виновни, колкото и реалните извършители.”