Цветан Цветанов бетонира кмет и партия: На ГЕРБ и Кирил Котев в Сандански алтернатива няма!

Пред ВЯРА Цветанов заяви: "Ние сме миротворци, кървави избори в съзнанието ни не съществуват."

“На сегашното управление на страната и на управлението в Сандански реална алтернатива няма. Опонентите ни се опитват да провокират напрежение по всевъзможен начин и не предлагат алтернативни политики в отговор на успешното управление на ГЕРБ. Пълна инсинуация са твърденията за предстоящи кървави избори през 2019 г., никога не съм си и помислял подобно изречение, още по- малко да го изрека, ние нямаме такъв манталитет, ние сме миротворци.” Това заяви днес пред вестник ВЯРА по време на срещата си с кмета на Сандански Кирил Котев и актива на ГЕРБ в общината.

“Доволни ли сте от кмета Кирил Котев, върши ли си работа?” – поде разговора с посрещачите си Цветанов на площада. Той дойде със скромен автомобил Фолксваген, без охрана и без екскорт. 

Колите на гостите.

 

Цветанов беше посрещнат топло в горещия курортен град. Хората се радваха да споделят тревогите и радостите си. Всички искаха да му кажат нещо лично, на ухо не пред камера и молиха екипа ни да не ги снима.

“Вярвам, че само той може да реши проблема ми, затова не искам никой друг да знае, освен Цветанов, чакам го от 1 час, Цветанов е човек, който може да те разбере с две думи, а освен това обича да решава проблеми” – каза пред вестник ВЯРА един през друг санданчани и се оставиха в ръцете му с доверие. Чакаха го общо за личен разговор над 15 души, Цветанов изслуша всички и си записа телефоните им, за да им върне отговор.

Пред всички присъстващи Цветанов коментира, че с предсрочното пускане на лота на АМ „Струма“ до Сандански ще подобрим условията за бизнеса и туризма.

“Ще намалим вредните емисии, както и броя на пътнотранспортните произшествия. Подписването на споразумението между Македония и Гърция дава сигурност за община Сандански.”- каза Цветанов.

На свой ред кметът Кирил Котев сподели задоволството си от факта, че в изпълнение на предизборен ангажимент, след месец ще стартира строителството на нова многофункционална спортна зала. Котев беше преизбран за председател на ГЕРБ в Сандански.

Шефът на хотелиерите в Сандански Иван Терзиев, който е и общински съветник даде обяд за гостите в хотел “Пирин”.

    

Гостите обядваха в хотел “Пирин”.